Selge Huset

Dette må være i orden når du skal ha visning

Dette mener ekspertene du bør, og ikke bør, bruke tid og penger på før du skal selge boligen din.

FØR VISNING: Et av rommene som bør være ryddig før visning er soverommet. Bruk gjerne et fint sengetøy og mange puter, råder ekspertene.  Foto: Shutterstock / Photographee.eu
FØR VISNING: Et av rommene som bør være ryddig før visning er soverommet. Bruk gjerne et fint sengetøy og mange puter, råder ekspertene. Foto: Shutterstock / Photographee.eu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du selge boligen? Det kan nok by på ekstra stress i en periode. Er boligen bra nok? Hva bør jeg fikse? Hvor mye penger må jeg legge i dette? Spørsmålene kan være mange, og KK.no har pratet med to eksperter om hva du bør, og ikke bør, legge penger i. 

Silje Sandmæl, forbrukerøkonom i DNB og programleder for Luksusfellen på TV3, understreker først og fremst at alle har ulik smak. Derfor vil hun fraråde deg å bruke masse penger på å pusse opp. 

- Det kan lønne seg å gjøre overflatebehandlinger slik at boligen ser finere ut. Som å male og fikse lister. Men å gjøre de store utskiftningene av kjøkken eller bad er ikke noe som nødvendigvis vil lønne seg, forklarer hun til KK.no. 

Å skifte et bad eller kjøkken kan koste flere hundre tusen kroner, men det er ikke dermed sagt at du vil få igjen dette når du selger boligen, forklarer forbrukerøkonomen. 

- Selv om du kommer på visning til et kjøkken som er nyoppusset, har jo alle fremdeles sin egen smak og vil se verdien etter det. Så det vil ikke alltid bety at folk byr mer selv om du har pusset opp. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer