Arbeidskrok

Dette trenger du til arbeidskroken

Kan ett av disse hjemmekontorene gi deg arbeidsflyten?

VAKKERT OG PRAKTISK: Et arbeidsbord trenger ikke bare å være funksjonellt. Det kan være et lite stykke interiørkunst i hjemmet! Foto: Sara Svenningrud
VAKKERT OG PRAKTISK: Et arbeidsbord trenger ikke bare å være funksjonellt. Det kan være et lite stykke interiørkunst i hjemmet! Foto: Sara Svenningrud Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du studere til høsten, eller forbereder du deg på å gi det lille ekstra på jobben etter late feriedager? Da trenger du kanskje en innbydende arbeidskrok i hjemmet.

Men det er ikke alltid like lett å skape seg en arbeidsplass som fungerer. Inviterer ikke arbeidspulten til trivsel er det lett for at den står ubrukt og hjemmekontoret blir et rom som man kun ser når man støvsuger.

Vi funnet frem syv flotte og unike arbeidsbord.

La disse pultene inspirere deg!

Slik er kontoret til Maria - midt i den store stuen. Legg merke til dartspillet, og boksene som står stablet ved printeren. Les mer om hvordan leiligheten til Maria og Christian her.

Alle har vi ulike behov for å komme i arbeidsmodus.

For de som knapt tåler lyden av en knappenål som faller vil et harmonisk hjemmekontor med lukkede dører fungere utmerket.

Mens for andre er det ingenting mer støyende enn stillheten. For å finne arbeidsroen trenger disse mer liv og røre rundt seg og for disse kan et kontor i stua fungere godt.

Alt er lov - så sant det er lekkert slik som du vil ha det!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.