interiør:

Doktorvillaen til Line og Jesper ble egentlig solgt til noen andre

– Skjebnen ville likevel at vi allerede et halvt år senere skulle få muligheten til å kjøpe huset.

Doktorvillaen til Line og Jesper ble egentlig solgt til noen andre
Publisert

Da Line Jelsbech og Jesper Græm var på utkikk etter et feriehus i Odder-området sør for Aarhus, dukket denne tidligere doktorvillaen opp. Husets historie og mange fine detaljer fikk paret til å tenke seg om en ekstra gang.

– Vi hadde aldri sett for oss at vi skulle bo i et hus, men da vi begge fikk den samme gode magefølelsen, sørget vi straks for å få en visning, forteller Line Jelsbech.

Hun og Jesper bestemte seg for å flytte fra leiligheten sin i hjertet av Aarhus. Gleden var imidlertid kort, for drømmen brast da huset ble solgt til noen andre før de selv rakk å kjøpe det.

– Skjebnen ville likevel at vi allerede et halvt år senere skulle få muligheten til å kjøpe huset, og da nølte vi ikke et sekund, sier Line.

Selv om paret har satt sitt personlige preg på innredningen, har de samtidig valgt å være tro mot husets historie, detaljer og sjel. Panelveggene, radiatorskjulerne og vinduene, som er de originale fra 1926, har bidratt til å sette rammene for familiens innredning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer