Interiør:

Drømmer du om nytt bad?

Med noen enkle grep kan du få den gode spafølelsen hjemme badet!

Håndklestativet fra Menu gir mange variasjonsmuligheter. Her kan du selvfølgelig henge opp håndklær, men også magasiner og smykker for å pynte opp. Kimonoen er fra Sissel Edelbo, kurven fra House Doctor og gulvteppet fra Aiayu. Det stripete håndkleet er fra Algan, og det rosa fra Södahl. FOTO: Stine Christiansen
Håndklestativet fra Menu gir mange variasjonsmuligheter. Her kan du selvfølgelig henge opp håndklær, men også magasiner og smykker for å pynte opp. Kimonoen er fra Sissel Edelbo, kurven fra House Doctor og gulvteppet fra Aiayu. Det stripete håndkleet er fra Algan, og det rosa fra Södahl. FOTO: Stine Christiansen Vis mer
Publisert

Taktile tekstiler

Et mykt teppe på gulvet som gjør det behagelig å trå inn på badet og ut av badekaret, er en fin måte å fornye rommet på uten at det koster en formue. Tekstiler generelt, både i form av håndklær, kluter og morgenkåper, gir den gode, lune spafølelsen. Grønne planter er også et lekkert stylinggrep, og passer perfekt for å gi badet det lille ekstra. I tillegg sørger grønne planter for godt inneklima. Møbler og oppbevaring som kan flyttes rundt er gode valg. Da kan du variere og skape nye uttrykk på badet.

Skjem deg bort

Du trenger absolutt ikke badekar for å ha en deilig spakveld hjemme. Unn deg en ekstra halvtime ved å pleie deg selv med gode produkter og god tid. Bruk en tørrbørste før du går i dusjen, det setter i gang blodsirkulasjonen og fjerner døde hudceller. Hårkur og ansiktsmaske er hverdagsluksus på sitt beste – det gir fukt til hår og hud, samtidig som det er deilig å slappe helt av mens produktene virker. Tenn et duftlys og bare nyt!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer