Rengjøring av dusjhode

Du vil ikke tro hvor mye skitt som skjuler seg her

Og med denne ingrediensen kan du enkelt rengjøre dusjhodet.

RENGJØRING PÅ BADET: Ofte er det lettere å få seg til å vaske seg selv enn badet. Heldigvis gir vi deg noen enkle tips til rengjøring av baderom! FOTO: NTB
RENGJØRING PÅ BADET: Ofte er det lettere å få seg til å vaske seg selv enn badet. Heldigvis gir vi deg noen enkle tips til rengjøring av baderom! FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det kan ofte kreve en liten dose mental styrke å skulle rengjøre badet. Spesielt krevende er det å vaske de stedene man ikke virkelig er nødt til å rengjøre like ofte som vasken, speilet og toalettet.

Rengjøringen blir likevel mer motiverende og lettere å gjennomføre dersom metoden er så enkel at det er gjort uten stort energi- og tidsforbruk.

Med sosiale mediers univers av tips og triks, har KK kommet over noen enkle metoder som gjør rengjøringen til en lek – iallfall nesten!

Den magiske eddiken

De fleste som eier en kaffetrakter, oppvaskmaskin og vannkoker er klar over at disse bør avkalkes med jevne mellomrom. Dette for å fjerne kalk som finnes i vannet fra springen. Vi kan typisk se det som hvite flekker på bestikket når det er tid for å avkalke oppvaskmaskinen.

Men visste du at dusjhodet også bør avkalkes?

Heldigvis er løsningen enkel – du kan nemlig bruke vidundermiddelet eddik!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer