Interiør:

Duse drømmer

De støvete pastellene er sesongens store fargetrend. Se hvordan skjønnhetseksperten Silke kombinerer dem!

INTERIØR: Skjønnhetsekspert og blogger Silke Grane viser deg hvordan du innreder med sesongens store fargetrend - pasteller. FOTO: Dianna Nilsson
INTERIØR: Skjønnhetsekspert og blogger Silke Grane viser deg hvordan du innreder med sesongens store fargetrend - pasteller. FOTO: Dianna Nilsson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Silke Grane er opptatt av alt som er fint. Det gjelder både i jobben som skjønnhetsekspert og i hjemmet, en leilighet på 85 m², som hun deler med datteren Carla på 12 år. Det ses tydelig at det er to estetisk beviste damer som bor i hjemmet.

Overalt er det fine, rosa nyanser på puter, puffer og pynt sammen med gylne streif, som en liten stol i messing ved siden av sengen. Eller en gullfarget Lyngby-vase som pynter opp kaminhyllen i stuen sammen med et lite Eiffeltårn. Blomsterbuketter står på bordet og i vinduskarmen og gir duft og farge til rommene. Med sitt valg av tekstiler, tapet og tilbehør har Silke skapt et superfeminint univers. Pssst, slik frisker du opp hjemme med rosa interiør!

– Med alderen er jeg blitt mer og mer bevisst på innredning. Jeg har gått fra 90-tallets «hvitt og slitt»-stil gjennom den lyse nordiske stilen – og til å innrede med flere farger. Nå er min stil ganske så feminin og pyntet – og jeg elsker ting med gull, smiler Silke.

LES OGSÅ: 24 fantastiske nyheter til hjemmet

Silke jobber hjemmefra, så hun har valgt å innrede med skjønne ting som gjør henne glad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer