Interiør:

Duse drømmer

De støvete pastellene er sesongens store fargetrend. Se hvordan skjønnhetseksperten Silke kombinerer dem!

INTERIØR: Skjønnhetsekspert og blogger Silke Grane viser deg hvordan du innreder med sesongens store fargetrend - pasteller. FOTO: Dianna Nilsson
INTERIØR: Skjønnhetsekspert og blogger Silke Grane viser deg hvordan du innreder med sesongens store fargetrend - pasteller. FOTO: Dianna Nilsson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Silke Grane er opptatt av alt som er fint. Det gjelder både i jobben som skjønnhetsekspert og i hjemmet, en leilighet på 85 m², som hun deler med datteren Carla på 12 år. Det ses tydelig at det er to estetisk beviste damer som bor i hjemmet.

Overalt er det fine, rosa nyanser på puter, puffer og pynt sammen med gylne streif, som en liten stol i messing ved siden av sengen. Eller en gullfarget Lyngby-vase som pynter opp kaminhyllen i stuen sammen med et lite Eiffeltårn. Blomsterbuketter står på bordet og i vinduskarmen og gir duft og farge til rommene. Med sitt valg av tekstiler, tapet og tilbehør har Silke skapt et superfeminint univers. Pssst, slik frisker du opp hjemme med rosa interiør!

– Med alderen er jeg blitt mer og mer bevisst på innredning. Jeg har gått fra 90-tallets «hvitt og slitt»-stil gjennom den lyse nordiske stilen – og til å innrede med flere farger. Nå er min stil ganske så feminin og pyntet – og jeg elsker ting med gull, smiler Silke.

LES OGSÅ: 24 fantastiske nyheter til hjemmet

STUA: Silke har valgt nøytrale nyanser til veggene, sofaen og gulvteppet i stuen, og tilsatt tilbehør i dempede farger for å gi rommet liv. Gulvteppet er fra Ellos, sofa og sofabord er fra Bolia.com. Putene er blant annet fra Christina Lundsteen og De Fire Årstider. Den runde vase er fra Kähler, og krukken med gullprint er fra Bjørn Wiinblad. FOTO: Dianna Nilsson
STUA: Silke har valgt nøytrale nyanser til veggene, sofaen og gulvteppet i stuen, og tilsatt tilbehør i dempede farger for å gi rommet liv. Gulvteppet er fra Ellos, sofa og sofabord er fra Bolia.com. Putene er blant annet fra Christina Lundsteen og De Fire Årstider. Den runde vase er fra Kähler, og krukken med gullprint er fra Bjørn Wiinblad. FOTO: Dianna Nilsson Vis mer

Silke jobber hjemmefra, så hun har valgt å innrede med skjønne ting som gjør henne glad.

– Det er viktig for meg at mitt hjem er hyggelig, med bøker, blomster og godt lys. Mitt hjem er jo også mitt kontor, så jeg liker at tingene omkring meg er pene. Det inspirerer meg i jobben min hver dag, forklarer Silke, som har skrevet om skjønnhet i snart 20 år, bl.a. som skjønhetsredaktør i ukebladet Femina og nå som skjønnhetsekspert i sitt eget bloggunivers, BeautybySilke.dk.

Den startet hun fordi hun savnet en blogg som var henvendt til kvinner over 25 år.

– Jeg er nemlig selv 46 år og har helt andre skjønnhetsbekymringer enn en kvinne på 25 år, forteller Silke.

Silkes yndlingsrom er soverommet, der hun har skapt det ultimative kvinneunivers med spesielt utvalgte skjønnhetsprodukter, dufter, nydelig tapet, flotte bøker og myke tekstiler som inviterer til å slappe av etter lange dager foran pc-en eller på pressebesøk.

– Jeg elsker soverommet mitt. Det er ikke særlig stort, men det er det flotteste rommet i leiligheten, synes jeg. Og så er det samtidig megahyggelig, forteller Silke, som elsker å ligge i sengen om kvelden og se seg rundt og bare nyte hvor pent det er.

LES OGSÅ: Jutta er dronningen av smarte oppbevaringsløsninger!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer