Interiør:

Duse drømmer

De støvete pastellene er sesongens store fargetrend. Se hvordan skjønnhetseksperten Silke kombinerer dem!

INTERIØR: Skjønnhetsekspert og blogger Silke Grane viser deg hvordan du innreder med sesongens store fargetrend - pasteller. FOTO: Dianna Nilsson
INTERIØR: Skjønnhetsekspert og blogger Silke Grane viser deg hvordan du innreder med sesongens store fargetrend - pasteller. FOTO: Dianna Nilsson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Silke Grane er opptatt av alt som er fint. Det gjelder både i jobben som skjønnhetsekspert og i hjemmet, en leilighet på 85 m², som hun deler med datteren Carla på 12 år. Det ses tydelig at det er to estetisk beviste damer som bor i hjemmet.

Overalt er det fine, rosa nyanser på puter, puffer og pynt sammen med gylne streif, som en liten stol i messing ved siden av sengen. Eller en gullfarget Lyngby-vase som pynter opp kaminhyllen i stuen sammen med et lite Eiffeltårn. Blomsterbuketter står på bordet og i vinduskarmen og gir duft og farge til rommene. Med sitt valg av tekstiler, tapet og tilbehør har Silke skapt et superfeminint univers. Pssst, slik frisker du opp hjemme med rosa interiør!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer