Bolig & Interiør

Dusj med utsikt

Nå kan du dusje med utsikt til Eiffeltårnet hvis du vil.

Patrick McMullans bilde fra Studio 54, 1984.
Patrick McMullans bilde fra Studio 54, 1984. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Amerikanske Izola og fotografen Neil Rasmus har startet produksjon av dusjforheng-serien «Destinations» med motiv fra blant annet Paris, New York og Rio de Janeiro. Hans tanke er å bringe fotografiet inn i folks hjem og i tillegg la det tilføre det en funksjon. Som for eksempel å sørge for tørre baderom.


Utsikt over Paris i dusjen.Dette føyer seg fint inn i trenden med å ha fotografiske tapeter og store mønster på veggene. Fotografen tilbyr også seriene «Patterns» og «Artist» med andre typer motiver. Så hvis du ikke har hjerte til å sette opp en vegg med bambus fra regnskogen på badet ditt, kan du jo velge den fotografiske varianten.

Rasmus uttaler også at han ønsker å kunne lage dusjforheng av folks personlige fotografier, men at dette foreløpig er altfor dyrt i produksjon. De dusjforhengene han nå har i produksjon koster fra 245 kroner pr. stk. og kan kjøpes på nett fra Izolashower.com.

Kilde: izolashower.com

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer