Interiør

Endelig er den her igjen

Og her er våre favoritter fra den nye Ikea-katalogen.

KOMMER I POSTKASSEN: Ikea-katalogen er her igjen. Og vi har plukket ut våre favoritter. F.v. skittentøykurv kr  239, innsats til matlaging kr  39, baderomsvekt kr 249, varmluftsovn kr 3950 og fruktfat kr  198.
KOMMER I POSTKASSEN: Ikea-katalogen er her igjen. Og vi har plukket ut våre favoritter. F.v. skittentøykurv kr 239, innsats til matlaging kr 39, baderomsvekt kr 249, varmluftsovn kr 3950 og fruktfat kr 198. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
16. august dukker den opp i postkassen din igjen. Det gjør den også i 249 andre kommuner i hele Norge, og i et opplag på 1,85 millioner eksemplarer.Vi snakker selvsagt om Ikea-katalogen, den 60. i rekken.

Bo trangt, men smart

Årets katalog er en hyllest til hverdagslivet. Nordmenn bor trangere enn før og behovet for smarte løsninger blir desto viktigere i livene våre.− For Ikea handler ”mer av det som betyr noe” først og fremst om å gi det viktigste i livet nok plass og tid, og at hjemmet i minst mulig grad skal stå i veien for det som er viktig for oss, sier kommunikasjonsrådgiver i Ikea Norge, Frode Skage Ullebust.Dermed får funksjonelle og enkle løsninger stor plass i årets trykksak.Vi synes også dette preget katalogen litt, ved at den ikke har en like tydelig designprofil som enkelte tidligere år, hvor man kunne snakke om årets Ikea-stil som for eksempel retro eller shabby chic.

Praktisk, ja takk.

70- og 80-tallet står imidlertid som en inspirasjon. I tillegg er grått en viktig interiørfarge.Det er likevel de praktiske løsningene som peker seg ut som våre favoritter.Vi falt for eksempel for det kombinerte skrivepult- og bordløsningen, som gjør det fint og ryddig på et øyeblikk, fordi man vipper ned den praktiske oppslagstavlen (se bildeserien under).LES OGSÅ: Dekk et nydelig sommerbord.En enkel kildesorteringsordning for kontoret er en annen favoritt. For hvem har sagt at det bare er på kjøkkenet man kan kildesortere? Den praktiske bagen Dimpa har tre rom, slik at man lett kan skille papir- plast- og restavfall.Se alle våre favoritter her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.