Mads pusser opp:

- Endelig fant jeg det jeg har sett etter

Mads Clemmetsen og samboeren Helene Celine Sjøberg har store planer for det nye huset.

OPPUSSING: Paret forlovet seg tidligere i år, og nå har de kjøpt en drømmeeiendom og et hus de skal pusse opp både innvendig og utvendig. FOTO: Skjermdump Instagram/@heleneceline
OPPUSSING: Paret forlovet seg tidligere i år, og nå har de kjøpt en drømmeeiendom og et hus de skal pusse opp både innvendig og utvendig. FOTO: Skjermdump Instagram/@heleneceline Vis mer
Publisert

Handyman Mads Clemmetsen (27) er kjent fra Eventyrlig oppussing på TV 3 og Rydderevolusjonen på TV 2. Gjennom sosiale medier inspirerer han andre til å gjøre mye av oppussingen selv.

Med mange triks og tips på lur, viser 27-åringen enkle og smarte løsninger for både oppussing og innredning gjennom Instagram-profilen med en følgerskare på 90 000. Han deler hyppig av prosjektene som typisk går fra å være oppussingsobjekter til drømmeboliger.

Selv er han faglært elektriker og driver Instagram-profilen @madspusseropp, mens samboeren bak kontoen @heleneceline, Helene Celine Sjøberg (26), er coach innen trening og kosthold.

Nylig delte de gladnyheten om at de har kjøpt et nytt hus som de skal pusse opp, og til en forandring – bo i selv.

– Ikke et flippeprosjekt

Duoen avslører i et felles innlegg at det var Mads som først ble interessert i huset, og måtte overtale kjæresten om at dette kunne bli deres drømmebolig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer