Mads pusser opp:

- Endelig fant jeg det jeg har sett etter

Mads Clemmetsen og samboeren Helene Celine Sjøberg har store planer for det nye huset.

OPPUSSING: Paret forlovet seg tidligere i år, og nå har de kjøpt en drømmeeiendom og et hus de skal pusse opp både innvendig og utvendig. FOTO: Skjermdump Instagram/@heleneceline
OPPUSSING: Paret forlovet seg tidligere i år, og nå har de kjøpt en drømmeeiendom og et hus de skal pusse opp både innvendig og utvendig. FOTO: Skjermdump Instagram/@heleneceline Vis mer
Publisert

Handyman Mads Clemmetsen (27) er kjent fra Eventyrlig oppussing på TV 3 og Rydderevolusjonen på TV 2. Gjennom sosiale medier inspirerer han andre til å gjøre mye av oppussingen selv.

Med mange triks og tips på lur, viser 27-åringen enkle og smarte løsninger for både oppussing og innredning gjennom Instagram-profilen med en følgerskare på 90 000. Han deler hyppig av prosjektene som typisk går fra å være oppussingsobjekter til drømmeboliger.

Selv er han faglært elektriker og driver Instagram-profilen @madspusseropp, mens samboeren bak kontoen @heleneceline, Helene Celine Sjøberg (26), er coach innen trening og kosthold.

Nylig delte de gladnyheten om at de har kjøpt et nytt hus som de skal pusse opp, og til en forandring – bo i selv.

– Ikke et flippeprosjekt

Duoen avslører i et felles innlegg at det var Mads som først ble interessert i huset, og måtte overtale kjæresten om at dette kunne bli deres drømmebolig.

Etter forhandlinger fra treningscoachens side, ble det enighet om at huset skal inneholde både treningsrom og kontor. Til tross for at store deler av huset er fra 2014, skal de realisere husdrømmen med å pusse opp både innvendig og utvendig.

– Dette er ikke et flippeprosjekt, her skal vi bo, skriver paret.

LANDIDYLL: Her skal paret sette i gang med oppussing av hus om kort tid. FOTO: Skjermdump Instagram/@madspusseropp
LANDIDYLL: Her skal paret sette i gang med oppussing av hus om kort tid. FOTO: Skjermdump Instagram/@madspusseropp Vis mer

Vet hva de ønsker

Fra å jobbe med å flippe, altså kjøpe, pusse opp og selge, til å kjøpe til personlig bruk og bo i boligen selv, er en forandring for elektrikeren fra Porsgrunn.

– Dette er jo grunnen til at vi startet å være kreative i starten, for å prøve ulike løsninger i andre hus så vi vet hva vi vil ha i vårt eget, skriver paret.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer