Interiør

- Et godt alternativ til Ikea

Eksperten mener du får kvalitet for pengene på H&M Home.

BILLIG OG BRA: H&M Home-sjef Maria Lindblom i den nye H&M Home butikken i Bogstadveien i Oslo. Foto: Per Ervland
BILLIG OG BRA: H&M Home-sjef Maria Lindblom i den nye H&M Home butikken i Bogstadveien i Oslo. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Torsdag 10. mars åpnet den første H&M Home-butikken her til lands.

Tidligere var kjedens interiørartikler kun tilgjengelig på nett, men nå er det altså mulig både å se og kjenne på varene selv.

Hvis du ikke bor i Oslo, er det imidlertid fremdeles netthandel som gjelder. Da kan det kanskje greit å vite at H&M Home-varene ikke stryker på kvalitet.

MER H&M HOME: - Dette kommer til å bli bestselgeren

- Best på design, pris og kvalitet

På H&M Home finner du først og fremst tekstilvarer til hjemmet, som duker, håndklær, dusjforheng, sengetrekk og putevar.

- Det er ingen forskjell på interiør og klær, vi ønsker også å være best når det gjelder design, pris og kvalitet på interiørtekstiler, sier H&M Home-sjef Maria Lindblom til KK.no.

For å ta det første først – designet kan du sjekke ut hva du synes om selv i denne artikkelen. Og når du kan få tak i putevar og håndklær fra 49 kroner og sengesett fra 99 kroner, er det heller ikke noe å si på prisen.

Men hvordan er kvaliteten? KK.no spurte boligredaktøren på forbrukernettstedet DinSide.no. DinSide.no er i likhet med KK.no eid av Aller Internett.

SE OGSÅ: Så enkelt får du det finere hjemme

- God kvalitet for pengene

- Det er mange som er skeptiske til å handle på nett, det gjelder meg selv også, fordi jeg så ofte blir skuffet når jeg ser og tar på ting som så fine ut på bilder. Det gjelder for så vidt ikke bare netthandling, også ting jeg ser i blader kan jeg bli skuffet over når jeg finner dem i butikken, sier DinSide.no’s boligredaktør, Elisabeth Dalseg.

- Jeg har imidlertid vært så heldig og fått se og kjenne på H&M Home-varene før. Etter det har jeg kjøpt en del håndklær, putetrekk og sengetøy, og du får god kvalitet for pengene, sier hun.

SE OGSÅ: Innred hjemme nesten gratis

Stem her!

Hva er din erfaring med H&M Home?Usikker
 
54 (40%)
Kvaliteten er svært bra
 
39 (29%)
Kvaliteten er helt ok
 
31 (23%)
Kvaliteten er dårlig
 
12 (9%)

Billig ofte bedre enn dyrt

- Hvordan vil du si at H&M Home-kvaliteten er sammenlignet med Ikea?

- Den er omtrent den samme, sier Dalseg - uten at dét trenger å være noe negativt.

- For eksempel har håndklærne god absorberingsevne, du er ikke nødt til å vaske dem mange ganger før de trekker til seg vann. Jeg har brent meg på å kjøpe billige håndklær før. De klarte ikke ta opp vannet, men bare skjøv det rundt på kroppen.

- Tekstur og farge holder seg også overraskende bra. Bedre enn noen av de dyrere håndklærne jeg har, legger hun til.

Hva er din erfaring med H&M Home og kvalitet? Avgi din stemme i brukerpollen til høyre eller skriv din mening i kommentarfeltet under.

Elisabeth Dalseg, redaktør DinSide Bolig. Foto: Per Ervland
Elisabeth Dalseg, redaktør DinSide Bolig. Foto: Per Ervland Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer