Interiør:

Etter en festlig kveld kjøpte Lotte og Nikolaj seg nytt hus på impuls

– Huset var ikke blitt pusset opp på årtier og var egentlig ikke stort nok, men dagen ­etter en god fest så vi kun muligheter.

FOTO: Julie Vöge
FOTO: Julie Vöge Vis mer
Publisert

Man tar ofte ikke de beste avgjørelsene dagen etter en real fest, men det gjelder ikke for alle. Det var nemlig etter en festlig kveld at Lotte Garnry og Nikolaj Voulfsbach svært så impulsivt ­bestemte seg for gå på visning av et hus litt lenger ned i gaten, der de hadde vært på fest hos gode venner kvelden før.

– Huset var ikke blitt pusset opp på årtier og var egentlig ikke stort nok, men dagen ­etter en god fest så vi kun muligheter, sier Lotte og ler.

Slik gikk det til at hun, Nikolaj og deres tvillinger flyttet inn i en tomannsbolig i ­Valby – som opprinnelig ble bygd til ­ansatte i bryggeriet Carlsberg.

De 25 tomannsboligene i denne gaten er i dag bevaringsverdige, noe som i praksis ­betyr at fasadene skal ha noenlunde samme uttrykk. Innvendig er det imidlertid fritt fram, noe som er lett å se i familiens hjem, der de i løpet av koronapandemien valgte å bygge om for å få et stort kjøkken og et ­moderne bad.

– Vi pusset opp etter at vi overtok huset, men vi visste godt at vi på et tidspunkt ville gjøre større endringer. Og da koronaen kom, og vi ble tvunget hjem, ble behovet for å oppgradere ekstra presserende, forteller Lotte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer