DNB Ung

– Etter et brudd kan man være kjempeirrasjonell

Levi og hans daværende kjæreste kjøpte leilighet sammen. Tre måneder senere ble det slutt.

DNB UNG: Connie Lunde og Levi Try utgjør duoen bak DNB Ung med over 30 000 følgere på Instagram. Her deler de økonomiske tips og råd til et ungt publikum. FOTO: Stig Fiksdal/DNB
DNB UNG: Connie Lunde og Levi Try utgjør duoen bak DNB Ung med over 30 000 følgere på Instagram. Her deler de økonomiske tips og råd til et ungt publikum. FOTO: Stig Fiksdal/DNB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Levi Try (25) vant TV 2s seersuksess «Sommerhytta» da han sammen med sin daværende kjæreste Øyunn Krogh deltok i 2020. Det unge paret dro seirende hjem - en hytte rikere. Hytta de selv pusset opp og ble eiere av, har gitt Levi en økonomisk trygghet.

I dag utgjør han og Connie Lunde (25) duoen bak DNB Ung. De bidrar med å spre kunnskap om sparing og økonomi til et ungt publikum – primært på Instagram. Gjennom lettbeinte videoer og humoristiske bilder, gir de råd og opplyser om hvilke rettigheter og muligheter man har i ulike livssituasjoner.

Den største økonomiske tabben

Selv mener Levi at det smarteste økonomiske tiltaket han har gjort er å melde seg på Sommerhytta. Om det er et økonomisk valg eller ikke, lar vi være å diskutere, men vi er alle tre enige om at det er enkelt å si i etterkant, da han og ekskjæresten tross alt stakk av med seieren.

Men alle økonomiske valg han har lagt bak seg, har ikke vært like fornuftige. Den største tabben han har gjort var å ta opp et forbrukslån i tenårene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer