Compact Living

Få det fint på lite plass

Du trenger ikke ha det stort for å få en kul stil.

LYST OG ÅPENT: Et langt, smalt bord gir bedre plass rundt, og store vinduer og hvite vegger gjør rommet lyst og åpent.  Foto: Yvonne Wilhelmsen
LYST OG ÅPENT: Et langt, smalt bord gir bedre plass rundt, og store vinduer og hvite vegger gjør rommet lyst og åpent. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KKLIVING.NO: Har du litt liten plass å boltre deg på? Det er ingen hindring for å få det fint hjemme, og utnytter du plassen godt kan hjemmet ditt virke langt større enn det er. 

Disse damene har sans for interiør, og alle elsker livet på hytta - til tross for liten plass. Se og bli inspirert av hvordan de har løst det og fått langt mer igjen for plassen de har. 

LES OGSÅ: Lena og Stian kjøpte tomt usett

Smart oppbevaring

Interiørstylisten Nathalie Veils kolonihagehytte er 45 kvadratmeter. Her tilbringer hun store deler av sommeren sammen med sønnen Maximilian (5) og kjæresten Anders Mortensen. 

I stua i hytta, som ligger ved Amager Strand nær København, står en stor sofa som også fungerer som seng, med godt med oppbevaringsplass under. 

Dessuten trenger ikke alt stues bort i skuffer og skap. Litt hyggelig rot hører med i et ekte hjem, og mange av bruksgjenstandene våre kan fint stå fremme som pynt. 

Fra stuen er det direkte utgang til terrassen, som fungerer som et ekstra rom. Det er familiens favorittsted – i all slags vær. Også her finner du smart oppbevaringsplass under benken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer