FÅ STILEN: Lyst på en fantastisk, bohemsk reisestil hjemme?  Foto: All Over Press Norway
FÅ STILEN: Lyst på en fantastisk, bohemsk reisestil hjemme? Foto: All Over Press Norway Vis mer

Interiør

Få stilen til en bohemsk globetrotter - helt uten reisebudsjett!

Har du opplevd å falle helt pladask for noe som du oppdager er kjøpt på reise i utlandet? Fortvil ikke - med disse kjøpene får du den etniske bohemstilen mens du sitter i sofakroken!

Publisert

Vi har vel alle opplevd å bli ganske så entusiastiske når vi har funnet den fine figuren eller den helt perfekte, bohemske interiørdetaljen på et bilde, for så å bli skuffet når vi oppdager at den ble kjøpt på et marked en ti-timers flytur unna.

Ønsket om å ha en god miks av interiørstiler hjemme har kommet for å bli. Man vil gjerne blande gammelt med nytt, ha det både moderne og personlig. (Psst: Se det stilfulle funkis-hjemmet til designer Camilla Abry!)

Det er stadig viktigere å ikke bare ha god smak, men også de helt spesielle tingene som viser kreativitet og sier noe om deg. Produsentene er de første til å plukke opp dette og selv om det er noe helt spesielt med å ta med sitt eget reiseminne hjem fra drømmeferien, trenger vi ikke lenger reise til Østen eller på safari i Afrika for å få den bohemske globetrotterstilen hjemme. Se bare her:

LES OGSÅ: Riktig farge på soverommet tenner lysten 

LES OGSÅ: Pimp opp hjemmet på en dag

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer