Interiør

Få stilen til en bohemsk globetrotter - helt uten reisebudsjett!

Har du opplevd å falle helt pladask for noe som du oppdager er kjøpt på reise i utlandet? Fortvil ikke - med disse kjøpene får du den etniske bohemstilen mens du sitter i sofakroken!

FÅ STILEN: Lyst på en fantastisk, bohemsk reisestil hjemme?  Foto: All Over Press Norway
FÅ STILEN: Lyst på en fantastisk, bohemsk reisestil hjemme? Foto: All Over Press Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har vel alle opplevd å bli ganske så entusiastiske når vi har funnet den fine figuren eller den helt perfekte, bohemske interiørdetaljen på et bilde, for så å bli skuffet når vi oppdager at den ble kjøpt på et marked en ti-timers flytur unna.

Ønsket om å ha en god miks av interiørstiler hjemme har kommet for å bli. Man vil gjerne blande gammelt med nytt, ha det både moderne og personlig. (Psst: Se det stilfulle funkis-hjemmet til designer Camilla Abry!)

Det er stadig viktigere å ikke bare ha god smak, men også de helt spesielle tingene som viser kreativitet og sier noe om deg. Produsentene er de første til å plukke opp dette og selv om det er noe helt spesielt med å ta med sitt eget reiseminne hjem fra drømmeferien, trenger vi ikke lenger reise til Østen eller på safari i Afrika for å få den bohemske globetrotterstilen hjemme. Se bare her:

LES OGSÅ: Riktig farge på soverommet tenner lysten 

LES OGSÅ: Pimp opp hjemmet på en dag

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer