Barnerom

Fantastiske barnerom

Drømmer du om å lage et kult og annerledes rom til barnet ditt? Gjør det enkelt med fantasifulle klistremerker!

Foto: signmyroom.dk
Foto: signmyroom.dk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fantastisk fantasi

De to danske veninnene Marlene Tang og Carina Kristensen, har siden i sommer solgt utsmykning til barnerom gjennom internettfirmaet deres, signmyroom.dk.

Utsmykningen består av tegninger av dyr og andre motiver som kan klistres på veggen som store klistremerker, akkurat som designklistremerkene Vynil.

- Merkene kan settes opp på en glatt vegg eller dør, og etterlater ingen merker om du fjerner dem igjen. De kan også flyttes rundt på veggen, og mister altså ikke deres klebende effekt på grunn av det, sier Marlene Tang til DinSide.no.

En egen verden

Merkene er unike, og kan ikke kjøpes i kjedebutikker. Meningen er at du selv skal kunne skape det rommet du ønsker for den lille heldiggrisen.

- Du kan eksempelvis lage en verden under havet, en safari gjennom jungelen, en romstasjon, en dinosaurusverden eller en blomstereng, sier Carina Kristensen.

For å få den optimale stemningen, foreslår jentene at man maler en vegg i en temafarge som passer til klistremerkene - for eksempel grønt til jungel, eller blått til vann. Og at man i tillegg pynter opp med puter og andre småting.

Selger til Norge

Merkene er fra ti centimeter til to meter høye, og prisene varierer selvsagt etter størrelse.

- Temaene selger vi i pakker. Velger man for eksempel temaet «under havet», får man en pakke som består av 96 veggdekorasjoner til 429 danske kroner (i skrivende stund, 495 norske kroner). Men det er også mulig å kjøpe enkeltmerker, for eksempel en havskilpadde eller en zebra, understreker Kristensen.

Ifølge jentene i signmyroom.dk, kan de også selge og sende veggdekorasjonene til Norge. Kontaktinformasjon finnes på nettsiden.

(Artikkelen er levert av DinSide Bolig)

Foto: signmyroom.dk

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer