Interiør

Fantastiske interiørkupp du bør sikre deg nå

Sjekk ut disse godbitene som vil være med på å gi hjemmet ditt et løft!

SALG: Du trenger ikke gå ut for å finne fantastiske interiørkupp - mobilen er alt du trenger! Foto: Rex Features
SALG: Du trenger ikke gå ut for å finne fantastiske interiørkupp - mobilen er alt du trenger! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sånn at januarsalget kun er ment for klær, sko og tilbehør! Nå bugner det nemlig av fantastiske interiørkupp på alle nettsidene, og vi har plukket ut noen godbiter til deg (psst: her er interiørtrendene vi derimot håper får en pause i 2017). Dersom du fremdeles har dilla på marmor, har du muligheten til å skaffe deg et skikkelig kult bord til en overkommelig pris. Ofte er det bare det å bytte ut et par småting alt som skal til for å gi hjemmet et løft!

Vi har derimot kikket etter et nytt teppe, eller to, og gjerne noen pyntegjenstander som kan sprite opp heimen litt. Hva med å bytte ut blomsterpotten med en kul pose? Du har sikkert sett de brune og hvite variantene som gjerne ser litt «slitt» ut, men rett her under finner du også en dus, rosa variant som vil gi litt farge til interiøret ditt hjemme. 

En ting jeg også har tenkt over, er at soverommet ofte blir litt glemt når det kommer til interiøret. Det skal inn en seng og et klesskap - og hva mer trenger man vel enn det? Ofte er det ikke så mye plass til å sette inn noe mer heller, så hva kan man gjøre? Bruk veggene dine! Freshe postere, noen kule hyller, et iøynefallende speil eller en sengegavl er noe som kan gi soverommet ditt det lille ekstra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer