Interiør:

Fies rosa drøm

Slik forvandlet Fie den gamle villaen til et moderne hjem med farger, kunstskatter og håndplukket interiør.

ROSA INTERIØR: Fie vil at hjemmet skal være et sted der familien kan slappe av og ha det koselig. FOTO: Stylesystemet
ROSA INTERIØR: Fie vil at hjemmet skal være et sted der familien kan slappe av og ha det koselig. FOTO: Stylesystemet Vis mer
Publisert

Selv om Fie elsker innredning og omgir seg med designermøbler, arvestykker og kunst, så er det viktigste for henne og familien at stemningen i hjemmet er avslappet, og at det er små soner der de kan slenge seg ned og trekke beina opp når de får lyst til det.

– Jeg vil ikke at det skal ikke være så stivt her hjemme, og jeg synes definitivt at man kan kombinere en fin innredning med en hyggelig atmosfære. Vårt hjem skal være et sted der man har lyst til å sette seg ned og kose seg med en kopp kaffe, smiler Fie.

Fie kommer fra et hjem der faren var kunstmaler, og der det ofte var utskiftning av diverse kunstverk. Små og store leveranser fra auksjonshus var hverdagskost.

– Det var mye liv i barndomshjemmet mitt og en konstant forandring i innredningen. Det er noe av det jeg har tatt med meg videre, forteller Fie.

I konfirmasjonsgave av sine foreldre fikk hun et signert kunstverk av tenoren Luciano Pavarotti med en personlig hilsen. Det henger i gangen, og ser du godt etter, kan du se at Pavarotti har malt sitt karakteristiske halstørkle liggende over en lenestol.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer