DIY:

Finn frem tusjen og skap noe nytt!

Med enkle grep kan du gjøre noe som er gammelt og slitt, eller bare litt kjedelig, atskillig mer spennende.

FOTO: Pernille Enoch
FOTO: Pernille Enoch Vis mer
Publisert

FINN FREM TUSJEN

Se tallerkenene dine på en ny måte ved å gi dem et annet uttrykk. Du trenger ikke å være en stor kunstner for å gjøre en hvit tallerken fin og personlig. Bare lag noen streker eller finurlige linjer med en farget porselenstusj, og la det herde etter anvisning på pakken.

UNDER NYTT LYS

Hvorfor bytte ut hele lampen når du kan nøye deg med å skifte ut halve og få en helt ny lampe? For en gammel lampe kan se ut som ny hvis du bare skifter skjermen. Og hvis du ikke har en lampefot stående, kan du finne en brukt på finn.no, Instagram eller i en bruktbutikk.

STRIPETE OPPDEKNING

Gi en slitt skjærefjøl nytt liv som dekorativ bordskåner ved å male striper eller prikker på den med hobbymaling.

TRUKKET I GAMLE DRØMMER

Du har garantert noe gammelt sengetøy liggende som ikke har vært brukt på flere år. Men selv om du ikke har lyst til å bruke det på sengen mer, så kan motivet fortsatt være fint hvis det blir skalert ned på en enkelt pute. Så gå på jakt bakerst i skapet, og sy puter av det gamle sengetøyet ditt, eller let i bruktbutikker etter stoff til dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer