Julegaver

Finn julegavene på nettet

Unngå kulde, kø og kaos. Shop interiørgavene fra sofaen i steden.

INTERIØRGODBITER: Å shoppe julegaver på nettet er raskt og enkelt. Se våre forslag! Priser og forhandlere/produsenter ser du i hver enkelt bildeserie Foto: Produsentene/forhandlerne
INTERIØRGODBITER: Å shoppe julegaver på nettet er raskt og enkelt. Se våre forslag! Priser og forhandlere/produsenter ser du i hver enkelt bildeserie Foto: Produsentene/forhandlerne Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nettshopping har en mengde fordeler.For det første slipper du stresset med åpningstider, parkering og lange køer i butikkene. For det andre kan mange nettbutikker på grunn av lave kostnader skilte med bedre priser enn man finner i fysiske butikker.I tillegg er det jo så enkelt og greit. Hvem skulle trodd for tyve år siden at man kunne kjøpe alle julegavene iført morgenkåpe og tøfler? Og det midt på natten!LES OGSÅ: Her gjør vi våre nettkupp

Gjør det personlig

Enten du har venner som foretrekker myke gaver, eller familiemedlemmer som kun vil ha harde pakker, så kan våre favoritter fra nettbutikkene under by på gode alternativer.Lette ting som putetrekk, gryteunderlag og salt- og pepperbøsser er for eksempel praktisk for deg som også skal sende gaven i posten.Ønsker du å gi en personlig gave, kan du kjøpe en boks, kurv eller et fat, og fylle det med småting du vet personen liker; alt fra te og kaffe til makeup, stearinlys eller frukt. Da blir innpakningen en del av gaven, og det er både miljøvennlig og stilig.Husk at toll og moms blir lagt til prisen når du handler for over 200 kroner i utenlandske nettbutikker. Som nettshopper har man for øvrig 14 dagers angrerett på kjøpet fra norske nettbutikker. Ved internettkjøp fra utlandet er angrefristen minst 7 arbeidsdager, men den kan også være lenger.

Se våre favoritter blant nettbutikkene her:

Lexingtonshop.com

Alt man kan ønske seg for en lun stemning på soverommet - The American way. Her finner du også duker, porselen, rammer og lys, for å nevne noe.

Ruth66.no

Dette er både en fysisk butikk på Torshov i Oslo, og en nettbutikk. Her finner du en god blanding av nytt og gammelt. Fellesnevneren er retro! Shop etter humoristiske temaer som «Gave i en fei» eller «Lunsj med Elvis».

Shop.day.dk

- Visste du at det danske merket Day Birger et Mikkelsen også byr på en interiørkolleksjon? Bokser, rammer, putetrekk og lysestaker er noe av det du kan finne i denne nettbutikken.

Designtorget.se

I tillegg til nettbutikken har Designtorget 15 butikker i Sverige og Norge. Et mekka for designinteresserte med alt av interiør, gaver og designprodukter.

Hviit.no

- Her finner du julegavetips ferdig plassert i priskategorier, noe som er praktisk når man shopper på budsjett. Alt fra møbler til tekstiler, belysning og porselen.

Hayshop.no

Nettbutikk som også har en fysisk filial i Oslo. Her finner du alt fra stilige og originale møbler til tekstiler og kjøkkenting. Møblene må hentes fysisk, mens resten kan bestilles hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer