Julegaver

Finn julegavene på nettet

Unngå kulde, kø og kaos. Shop interiørgavene fra sofaen i steden.

INTERIØRGODBITER: Å shoppe julegaver på nettet er raskt og enkelt. Se våre forslag! Priser og forhandlere/produsenter ser du i hver enkelt bildeserie Foto: Produsentene/forhandlerne
INTERIØRGODBITER: Å shoppe julegaver på nettet er raskt og enkelt. Se våre forslag! Priser og forhandlere/produsenter ser du i hver enkelt bildeserie Foto: Produsentene/forhandlerne Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nettshopping har en mengde fordeler.

For det første slipper du stresset med åpningstider, parkering og lange køer i butikkene. For det andre kan mange nettbutikker på grunn av lave kostnader skilte med bedre priser enn man finner i fysiske butikker.

I tillegg er det jo så enkelt og greit. Hvem skulle trodd for tyve år siden at man kunne kjøpe alle julegavene iført morgenkåpe og tøfler? Og det midt på natten!

LES OGSÅ: Her gjør vi våre nettkupp

Gjør det personlig

Enten du har venner som foretrekker myke gaver, eller familiemedlemmer som kun vil ha harde pakker, så kan våre favoritter fra nettbutikkene under by på gode alternativer.

Lette ting som putetrekk, gryteunderlag og salt- og pepperbøsser er for eksempel praktisk for deg som også skal sende gaven i posten.

Ønsker du å gi en personlig gave, kan du kjøpe en boks, kurv eller et fat, og fylle det med småting du vet personen liker; alt fra te og kaffe til makeup, stearinlys eller frukt. Da blir innpakningen en del av gaven, og det er både miljøvennlig og stilig.

Husk at toll og moms blir lagt til prisen når du handler for over 200 kroner i utenlandske nettbutikker. Som nettshopper har man for øvrig 14 dagers angrerett på kjøpet fra norske nettbutikker. Ved internettkjøp fra utlandet er angrefristen minst 7 arbeidsdager, men den kan også være lenger.

Se våre favoritter blant nettbutikkene her:


FRA LEXINGTON:  Putetrekk i bomull kr 595, bomullsløper kr 350 og sengeteppe i stenvasket bomull kr 1895.
FRA LEXINGTON: Putetrekk i bomull kr 595, bomullsløper kr 350 og sengeteppe i stenvasket bomull kr 1895. Vis mer

Lexingtonshop.com

Alt man kan ønske seg for en lun stemning på soverommet - The American way. Her finner du også duker, porselen, rammer og lys, for å nevne noe.FRA RUTH66: Vekkerklokke fra Vespa kr 1100, gryteunderlag kr 175 per stykk, barkrakk (H75cm) kr 1695, salt og pepperbøsse formet som terninger kr 95 og  sparebøsse kr 145.
FRA RUTH66: Vekkerklokke fra Vespa kr 1100, gryteunderlag kr 175 per stykk, barkrakk (H75cm) kr 1695, salt og pepperbøsse formet som terninger kr 95 og sparebøsse kr 145. Vis mer

Ruth66.no

Dette er både en fysisk butikk på Torshov i Oslo, og en nettbutikk. Her finner du en god blanding av nytt og gammelt. Fellesnevneren er retro! Shop etter humoristiske temaer som «Gave i en fei» eller «Lunsj med Elvis».


FRA DAY: Putetrekk kr 295, sølvbelagt skrin kr 595 og sølvbelagt vase (H11,5cm) ca kr 295).
FRA DAY: Putetrekk kr 295, sølvbelagt skrin kr 595 og sølvbelagt vase (H11,5cm) ca kr 295). Vis mer

Shop.day.dk

- Visste du at det danske merket Day Birger et Mikkelsen også byr på en interiørkolleksjon? Bokser, rammer, putetrekk og lysestaker er noe av det du kan finne i denne nettbutikken.FRA DESIGNTORGET: Pratisk tavle med plass for kritt ca kr 150, dørstoppere i gummi ca kr 95 og praktisk bokhylle som blir ”usynlig” i bruk ca kr 195 .
FRA DESIGNTORGET: Pratisk tavle med plass for kritt ca kr 150, dørstoppere i gummi ca kr 95 og praktisk bokhylle som blir ”usynlig” i bruk ca kr 195 . Vis mer

Designtorget.se

I tillegg til nettbutikken har Designtorget 15 butikker i Sverige og Norge. Et mekka for designinteresserte med alt av interiør, gaver og designprodukter.FRA HVITT: Flettet kurv (H17D35cm) kr 120, putetrekk (60x60) i bomull kr 760, norsklaget metallskål kr 250 og sengesett i økologisk bomull kr 440.
FRA HVITT: Flettet kurv (H17D35cm) kr 120, putetrekk (60x60) i bomull kr 760, norsklaget metallskål kr 250 og sengesett i økologisk bomull kr 440. Vis mer

Hviit.no

- Her finner du julegavetips ferdig plassert i priskategorier, noe som er praktisk når man shopper på budsjett. Alt fra møbler til tekstiler, belysning og porselen.FRA HAYSHOP: Porselensugle kr 169,  pepperbøsse kr 549, puter i ull kr 699 per stykk og mugge formet som melkekartong kr 179.
FRA HAYSHOP: Porselensugle kr 169, pepperbøsse kr 549, puter i ull kr 699 per stykk og mugge formet som melkekartong kr 179. Vis mer

Hayshop.no

Nettbutikk som også har en fysisk filial i Oslo. Her finner du alt fra stilige og originale møbler til tekstiler og kjøkkenting. Møblene må hentes fysisk, mens resten kan bestilles hjem.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer