Soverom

Forny soverommet på 1-2-3

Disse 12 tingene gjør det lekkert.

ENKEL OPPDATERING: Skap et svalt og enkelt uttrykk på soverommet med tekstiler og møbler i vinterens koloritt. Foto: Produsentene
ENKEL OPPDATERING: Skap et svalt og enkelt uttrykk på soverommet med tekstiler og møbler i vinterens koloritt. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Soverommet skal helst være husets mest harmoniske rom.

Svalt og behagelig

Vi bruker tross alt nesten en tredjedel av livet til å sove, og plusser vi på sex og lesing på sengen, er soverommet definitivt det rommet mange av oss tilbringer mest tid.

Da er det selvsagt et pluss at du har et soverom du er fornøyd med!

Les også: Derfor bør du stå opp tidlig

Avkjølende farger passer perfekt på soverommet.

I tillegg til at det er fordelaktig å holde temperaturen et par grader lavere her enn i resten av huset, kan sort-hvitt og gråtoner gi en ekstra følelse av et svalt rom. Her kan du lese om vårens fire nøkkeltrender innen interiør.

Reflekter for eksempel vinterlandskapet utenfor med naturmønstre som sorte grener og busker mot kjølig hvitt, eller lek deg med grafiske mønstre på sengesett og puter.

Skift ut et par ting

Det er ikke mye som skal til for å endre rommets karakter.

Skifter du ut sengeteppet og gardinene, kan inntrykket rommet gir bli helt forandret. En løper eller rye på hver side av sengen, eller en ny lampe kan også utgjøre fine blikkfang.

Har du litt ekstra plass på soverommet, kan en lenestol og et lite konsollbord i hjørnet gi deg en liten oase som du kan bruke når du vil trekke deg litt tilbake, men ikke nødvendigvis er trett og vil sove.

Disse tingene gir soverommet et løft:


Snart loppemarkeder

Kombiner gjerne nytt og gammelt for et mer personlig uttrykk.

Snart er loppemarkedssesongen igang igjen, og der kan man gjerne komme over godbiter til en billig penge.

Les også: Finn din stilstrategi
Et gammelt bord med avskallet maling kan lett oppdateres med et strøk av din favorittfarge, og en gammel vase eller bolle fra 50- eller 60-tallet kan skape et kult blikkfang å hvile øyet på.

Ser du hva som er billig og dyrt?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer