Interiør:

Frisk opp hjemmet med rosa interiør!

Slik tar du i bruk den trendy fargen.

INTERIØRTIPS: Rosa er så fint og vil umiddelbart gi hjemmet ditt et lite løft. FOTO: Day Home
INTERIØRTIPS: Rosa er så fint og vil umiddelbart gi hjemmet ditt et lite løft. FOTO: Day Home Vis mer
Publisert

Nå som vi beveger oss mot lysere tider er det ikke bare klesskapet vårt vi har lyst til å friske opp litt. Det er nok mange som ønsker å gi både stue og bad et lite løft, og vi vet akkurat hvordan du kan gjøre det.

Den siste tiden har vi nemlig sett så mye rosa interiør og vi elsker det! Enten er det i form av noen puter her og der, eller så er hele rommet malt i en lekker rosa-farge.

LES OGSÅ: Her er sesongens fineste taklamper

Akkurat sistnevnte kan fort bli litt mye for de fleste, men bare se så fint det kan bli hvis du kombinerer det med så mye annet lekkert!

Men man kan alltids begynne i det små! Vi har blant annet forelsket oss i noen kjempefine tepper, sofaer og puffer, og noe så lite som et par tallerkener. Det vi liker aller best er at denne fargen er så fin å matche med grønne planter og dyriske innslag.

Psst: Her er plantene alle kan holde liv i!

I tillegg er den trendy fargen såpass dus at den ikke tar helt over hele rommet. Det hadde vært noe annet med sjokk-rosa! Bare se hvor delikat og fint det er på badet til interiørstylist Tone Kroken. Hvem fikk ikke lyst til å pusse opp nå?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.