Interiør:

Fylt med glødende lidenskap

Se varmen og personligheten som blir til av rom fylt med reisefunn fra fjerne land og brente jordfarger.

INTERIØR: Trine har valgt et kelimteppe i favorittfargene brent oransje, rødt og brunt – som også er praktisk hvis det blir sølt på. Spisebordet er et antikt kalligrafi-bord fra Green Square og stolene fra Eames. På bordet står en liten vase fra Georg Jensen og duftlys fra Molton Brown. Lampen er fra Flos. FOTO: Dianna Nilsson
INTERIØR: Trine har valgt et kelimteppe i favorittfargene brent oransje, rødt og brunt – som også er praktisk hvis det blir sølt på. Spisebordet er et antikt kalligrafi-bord fra Green Square og stolene fra Eames. På bordet står en liten vase fra Georg Jensen og duftlys fra Molton Brown. Lampen er fra Flos. FOTO: Dianna Nilsson Vis mer
Publisert

Trine Fournais kjærlighet til eksotiske reiser, natur og ikke minst keramikk ses tydelig i villaen hennes i Søllerød. Derfor er det heller ikke så rart at fargeskalaen i familiens hjem nærmest gløder av varme røde, gule og brune nyanser.

– Jeg tror at hjemmet mitt er et veldig godt speilbilde av meg og livet mitt. Jeg er glad i jordfarger, for jeg synes at de bidrar til en nedtonet og rolig stemning. Og jeg liker å ta med ting hjem fra reiser. Ting som forteller en historie, sier Trine, som liker at atmosfæren hjemme er avslappet og personlig, for det skal være hyggelig å være der.

– Det synes kanskje at jeg ikke er så begeistret for den minimalistiske skandinaviske stilen. Den gjør meg alltid litt usikker, smiler Trine.

Til gjengjeld elsker hun gjenstander fra fjerne himmelstrøk, som for eksempel den fine samlingen av kunstverk fra Australia.

– Jeg elsker også gjenstandene jeg har funnet på reiser til Istanbul og Marokko. I det hele tatt er jeg opptatt av steder med mange farger og former, forteller Trine.

Et godt tips! Har du en stor stue, kan du plassere møblene fritt ute i rommet så det virker luftig. Her står møblene rundt stuens midtpunkt, peisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer