Interiør

Gi vasene dine et helt nytt uttrykk

Alt du trenger er bakepulver, maling og en pensel for å få vasen din til å se ut som nydelig, vintage keramikk.

MAKEOVER: Disse glassvasene ble helt annerledes etter at vi blandet sammen bakepulver og maling og penslet i vei! Se video nederst i saken. Foto: Malin Gaden
MAKEOVER: Disse glassvasene ble helt annerledes etter at vi blandet sammen bakepulver og maling og penslet i vei! Se video nederst i saken. Foto: Malin Gaden Vis mer
Publisert

Vi bruker ekstra mye tid hjemme om dagen, så da kan det være lurt å finne på et par ting å pusle med i heimen. Kanskje hiver du deg rundt og starter på puslespillet som har stått i skapet en stund? Kanskje lager du de trendy snurrelysene «alle» skal ha om dagen (sjekk video her)? Eller kanskje er det på tide å gi interiøret hjemme et lite løft?

Da det ble lockdown i vår, kjøpte jeg inn lerret og maling og malte frem de vakreste (les: mindre gode) motivene ute på balkongen min. Karrieren ble kort, så derfor hadde jeg en del maling til overs. Her om dagen fant jeg heldigvis noe jeg kunne få brukt det til.

Den siste tiden har den nemlig dukket opp flere videoer i sosiale medier hvor folk blandet bakepulver og maling og får vasene sine til å se ut som keramikk!

Keramikkvaser er superpopulært og kan dermed koste noen kroner også. Men hvis du har noen vaser stående hjemme som du vurderer å kvitte deg med, hvorfor ikke prøve dette?

Alt du trenger er maling, bakepulver og en pensel eller to for å få vasen din til å se ut som nydelig, vintage keramikk. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer