Julegaver:

Gjenbruksglede!

Sekundet etter at gaven er pakket opp forsvinner papiret, så hvorfor ikke pakke inn årets gaver i gjenbrukspapir? Gamle stoffrester og aviser kan pyntes med tørkede blomster og lekre bånd og bli helt nydelige!

JULEGAVER: Hvorfor ikke pakke inn årets gaver i gjenbrukspapir? FOTO: Skovdalnordic.com
JULEGAVER: Hvorfor ikke pakke inn årets gaver i gjenbrukspapir? FOTO: Skovdalnordic.com Vis mer
Publisert

Personlige poser

Årets minste julegaver er fine å pakke inn i miljøvennlige, brune papirposer eller noe du har liggende igjen fra tidligere kjøp. Pynt posene med gamle postkort eller bilder for å sette et personlig preg på innpakningen. Hva med å lime på et minne fra en ferie dere var på sammen? Topp det hele med silkebånd, tørkede blader og hyggelig julepynt.

Sløyfebånd

Pynt opp det grove papiret med lekre bånd, trådsnorer og garnrester. Start med det bredeste båndet nederst, og legg så et eller to smalere bånd over for en fin lag på lag-effekt. De små kortene er klipt ut av kartonger og pappesker og fungerer perfekt som til- og fra-lapper.

Blonderomantikk

Det er så fint å pynte gaver med blonder, så husk på å spare på gammelt eller ødelagt tøy med lekre detaljer. Vi har laget to brede bånd av rester av blonder og bundet dem sammen rundt pakkene. Stjernene i lenken er klipt ut av gamle eggkartonger og deretter trukket på en snor. Den mindre gaven er dekorert med heklet pynt i tillegg til gamle blonde rester. Båndet vi har brukt er rester fra et garn, og det er blitt pyntet med perler og hjerter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer