Interiør høst:

Gjør hjemmet ditt klart for høsten

Sjekk ut disse interiørnyhetene!

INTERIØR TIL HØSTEN: Det går i mye brunt denne sesongen - som alltid. Men hva med å tilføre litt rosa? Foto: Day Home
INTERIØR TIL HØSTEN: Det går i mye brunt denne sesongen - som alltid. Men hva med å tilføre litt rosa? Foto: Day Home Vis mer
Publisert

Høsten nærmer seg og vi er allerede godt i gang med å oppsummere årets trender på mote-, sminke- og hårfronten. Men det er jo ikke bare her vi finner nyheter for den kommende sesongen!

Etter en liten runde på ulike nettbutikker som er stappfulle med interiør, fant vi raskt ut at hjemmet trenger en liten oppdatering til høsten. Det er ikke nødvendigvis snakk om så mye. Male en vegg, skaffe seg litt ny pynt eller bytte ut teppe.

Når det kommer til pynt, klarer vi ikke slutte tenke på vaser! Før har det vært trendy med like vaser i ulike størrelser, men nå ønsker vi oss totalt forskjellige vaser i alle mulige former og farger. Det kommer til å gi rommet en interessant touch!

Som alltid er det de vanlige høstfargene som går igjen i interiøret. Det er ulike toner i brunt og gjerne litt innslag av oransje og grønt. Men har du noen gang tenkt på å legge inn litt rosa i denne miksen? Ikke bare tilfører den det lille ekstra, men den går utrolig godt med høstfargene du ser så ofte.

La deg inspirere av utvalget vi har gjort under. Kommer du til å oppdatere ditt hjem med høstnyheter?

LES OGSÅ: Katarina forvandlet leiligheten sin til en glamorøs vintageperle

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer