Pynte til jul:

Gjør hjemmet (litt) klart til jul

Elementene som gir den deilige følelsen av jul.

SNART JUL: Vi gleder oss så til jul og har gått til innkjøp av litt interiør som gir den ultimate stemningen. Foto: H&M
SNART JUL: Vi gleder oss så til jul og har gått til innkjøp av litt interiør som gir den ultimate stemningen. Foto: H&M Vis mer
Publisert

Nei, desember er ikke her helt ennå, men vi i KK-redaksjonen er ekstremt klare for jul. Vel, hvert fall noen av oss. Hvert år har vi samme diskusjon om når vi får lov til å høre på julemusikk. Noen vil så tidlig som mulig, andre vil vente til 1. desember.

Og sånn er det jo med flere ting. Deriblant julepynten. Hjemme hos oss var ikke juletreet oppe før kvelden 23. desember, men nå som jeg ikke bor hjemme hos mamma og pappa lenger, pyntes det til jul ganske så mye før.

LES OGSÅ: Å pynte til jul tidlig kan gjøre deg ekstra lykkelig

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

KKs julemagasin har vært ute i butikk en god stund nå, så vi har hatt julestemningen over oss ganske lenge. Det eneste som mangler nå er litt snø - samt noe å innrede hjemmet vårt med.

Nei, man trenger ikke finne grana allerede nå. Vi har planer om å gi hjemmet vårt den koselig stemningen ved å tilføre noen små elementer til interiøret. Det kan vært alt fra å skaffe oss et sengesett som gir den deilige julefølelsen eller å gå til innkjøp av noen herlige duftlys.

Som alltid er farger som rødt, grønt og hvitt sentrale, men vi liker også å få inn både gull og glitter og ulike bruntoner. Gjerne i form av farge på en stol eller produkter i tre som man kan pynte med. Dette skaper en fin kontrast til glitter og glam!

LES OGSÅ: 43 interiørkupp som gjør underverker for hjemmet - uten å koste skjorta!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer