INTERIØR UTENDØRS: Gå for ett stort loungemøbel som er deilig å ligge og sitte i – også selv om uterommet er lite. Og dander med planter, pledd og potter. Så lekent, fint og avslappet! Alt fra Ellos.
INTERIØR UTENDØRS: Gå for ett stort loungemøbel som er deilig å ligge og sitte i – også selv om uterommet er lite. Og dander med planter, pledd og potter. Så lekent, fint og avslappet! Alt fra Ellos. Vis mer

Interiør utendørs:

Gjør uteplassen klar for sommer

Litt håndverk, litt etnisk og noen myke former med høyt komfortnivå – nå er vi klare for å leve ute!

Publisert

Vi har lengtet til dagen hvor vi endelig kan begynne å friske opp uteplassen hjemme. Været har vært helt strålende den siste tiden, og det gir oss en gyllen anledning til å pusle med litt interiør utendørs.

I år satser vi på utradisjonelle hagemøbler som minner om stuemøbler, sammen med fine tekstiler og keramikk. Det gir uterommet en litt eksklusiv stil og gjør det ekstra innbydende.

Med lin, grov bomull og naturmaterialer blir uteplassen nedtonet, avslappet og ujålete. Dette, kombinert med gress og store palmer i store kurver, gir eksotiske assosiasjoner. Til slutt er det fint å fokusere på belysning - det gjør mye for uteopplevelsen.

Lamper som lyser både opp og ned, festet til husveggen eller i rekkverket, supplert med lykter med levende lys i, gir mye stemning!

LES OGSÅ: Jutta er dronningen av smarte oppbevaringsløsninger!

Vis mer

Herlig hvileplass med bohemsk touch (kr 1100, Bloomingville).

Vis mer

Har du plass til kun ett møbel på balkongen, velg en sofa! På den kan du ligge og lese eller invitere en date til å nyte solnedgangen sammen med deg og en deilig iskaffe! «Palermo» (kr 5000, Home and Cottage).

Vis mer

Hva er vel deiligere enn et utekjøkken i sommerhalvåret? Du trenger ikke mer enn en benk ved siden av grillen. Utstyr den med redskaper, urter, grønnsaker og kanskje en balje knyttet til hageslangen. Benk fra Rå.

Vis mer

Uteteppe til balkongen eller terrassen (kr 400, Rusta).

LES OGSÅ: Ja, du tør! Frisk opp hjemmet med rosa interiør

Vis mer

Kul, hippieinspirert lanterne. Passer best under tak (kr 1100, Bloomingville).

Vis mer

Pute i herlige farger (kr 500, Tine K).

Vis mer

Rottingstolen Bree har en herlig innbydende helling (kr 4170, By On).

Vis mer

Pleddet «Ulrikke» (kr 230, Nille).

LES OGSÅ: Se så flott Malene og mannen har det i sitt 100 år gamle hjem!

Vis mer

Dekorveggen «Jakarta» er laget av bambus (kr 1000, Home and Cottage).

Vis mer

Utendørslampen «Malou» (kr 1460, Ellos Home).

Vis mer

Stor urne (kr 1600, Ellos Home).

Vis mer

Loungebord i grå betong (kr 2600, Bloomingville).

LES OGSÅ: Her er plantene alle klarer å holde liv i

Vis mer

Superfin kurvlykt (kr 150, Nille).

Vis mer

Natur er hot. Møbler i naturmaterialer gir den fine, bohemske stilen. Dagsengen «Aruba» er superkul med puter og et pledd. Husk at rottingmøbler helst bør plasseres under tak når det regner (kr 3300, Ellos Home).

LES OGSÅ: Se hvordan dette lekre kontoret så ut før oppussingen (her ble vi overrasket!)

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer