Halloween:

Grøss med stil

Halloween er den perfekte anledning til å be venner på middag og gjøre litt ekstra ut av pynten. Ønsk velkommen til en (u)hyggelig middag!

FOTO: Pernille Enoch
FOTO: Pernille Enoch Vis mer
Publisert

Skremmende velkomst!

Gi gjestene en forsmak på den kvelden de har i vente allerede før de kommer inn, med masse gresskar og levende lys foran hoveddøren.

Mørk middag!

La barna ta seg av årets gresskar, og kos deg i stedet med å dekke et stemningsfullt bord. Understrek stemningen med mørke jordfarger og svart, og bruk mørkt servise, små gresskar og tørkede blad.

Slik binder du kransen:

1. Form en krans av kraftig ståltråd, og legg den eventuelt dobbelt, så den blir mer stødig.2. Samle kransen ved å sno endene rundt hverandre.3. Klipp mindre kvister av hortensia og greiner med røde bær.4. Legg kvistene vekselvis på kransen, og fest dem med blomstertråd. 5. Fortsett med å feste kvister på kransen til den er fylt helt ut.

Lys i mørket!

Lag små lykter av gamle syltetøyglass, og kle eventuelt glasset med svart silkepapir. Pynt kanten med bær og blader som du fester med ståltråd, og tenn et telys nede i glasset.

Plukk selv

Du tar en rask tur i skogen når buketten til årets halloweenfest skal lages. Greiner med vissent løv, fine strå og enkelte friske greiner med røde og oransje bær. Sett buketten i en mørk vase for å understreke stemningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer