Gucci

Gucci lanserer interiørkolleksjon

Du vil faktisk ikke tro hvor mye et duftlys koster!

GUCCI LANSERER INTERIØR: Det italienske motehuset tar det hele ett steg videre. Foto: Shutterstock
GUCCI LANSERER INTERIØR: Det italienske motehuset tar det hele ett steg videre. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gucci har hatt noen svært gode år etter at Alessandro Michele overtok rollen som sjefsdesigner. Det er ikke akkurat sånn at det gikk noe dårlig med dem før det, men Michele har gitt det italienske motehuset en helt ny look. Han har skapt plagg, sko og vesker mange av oss bare sikler etter (meg selv inkludert), og nå slipper Gucci nok en nyhet: nå kommer Gucci Décor.

Motehuset skal ifølge Vogue ha sendt ut en pressemelding hvor de skriver at «ideen bak dette er ikke å skape et bestemt dekorativt utseende, men å lage elementer som gir muligheten til å gi rom et personlig preg». Gucci har også delt nyheten på Instagram-kontoen sin og lagt ved flere illustrasjoner som Alex Merry har tegnet. Saken fortsetter under de to Instagram-bildene.

LES OGSÅ: Få en smakebit på Ikeas samarbeid med Hay!

Kolleksjonen vil være tilgjengelig online og i utvalgte Gucci-butikker fra september. Ifølge Vogue vil den ha alt fra puter til tapeter, og utifra hva vi kan se på illustrasjonene, vil motehuset også ta med seg design fra plagg og vesker i interiøret. Blant annet en katt vi har sett på flere t-skjorter, en bie vi har sett på blant annet vesker, og selvfølgelig de sterke fargene og flotte mønstrene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer