Bolig & Interiør

Håndverkeren fra helvete

Du har engasjert en håndverker og har samvittighet hvit som sne, men underveis får du mistanker om at ikke alt er som det skal. Slik sikrer du at du har ditt på det tørre.

Vær på vakt når håndverkeren kommer. Foto: Image Source/AOP
Vær på vakt når håndverkeren kommer. Foto: Image Source/AOP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Faresignaler
Blir du spurt eller presentert for at jobben faktisk blir gjort svart, er saken egentlig grei. Det er imidlertid litt verre om du kun har en snikende mistanke om at noe er galt. Lurer du på om din håndverker jobber svart?

Hva skal du gjøre med mistankene dine?
Daglig leder i Håndverkerbedriftenes Landsforbund, Harry Bjerkeng, sitt råd er å ta det opp med håndverkeren, og be han om å ordne opp i de økonomiske forholdene rundt jobben.Krev spesifisert regning
I følge forbrukerradet.no har du krav på å få spesifisert regning. Slik kan du lettere se akkurat hva du betaler for, og hva pengene går til. Men spiller det egentlig noen rolle om jobben blir utført svart eller hvitt?

Jeg gjorde det for å være snill
Prøver håndverkeren å bortforklare svart jobbing med at han gjorde det for din skyld ? Han lyver.(Artikkelen er levert av DinSide.no)

Foto: Image Source/AOP

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer