Bolig & Interiør

Harmoni på boks

Smarte våtservietter på boks forhindrer at du og hjemmet ditt ser ut som om dere har vært i krigen mens du pusser opp.

Uansett hvor mye du søler, de nye våtserviettene skal fjerne flekkene. Foto: Image Source/AOP
Uansett hvor mye du søler, de nye våtserviettene skal fjerne flekkene. Foto: Image Source/AOP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Akkurat slik småbarnsforeldre må ha jublet den dagen engangsbleien kom, bør alle som pusser opp hilse disse våtserviettene fra Fibotex velkommen.

Aldri mer fikling med white spirit-flasken med sleipe tapetlimfingre. Ikke mer småflekker som størkner fast, fordi en ikke orker å finne frem filler og flekkfjerner, eller klut og vann underveis.

Akkurat det som står på pakken
Les også!
  • En annen glans
  • Kule vegger på en helg
  • Vinduene som vasker seg selv
  • Guide til godt grunnarbeid
  • Tregulv trinn for trinn
  • En lys tid i møteDet er ikke så ofte vi kommer over ting som gjør akkurat det som står på pakken, men Smarte våtservietter leverer faktisk nesten alt de lover:
  • Tar bort olje- og plastmaling, fett, tjære, olje, lim og lignende fra hender verktøy, vinduer, gulv, tre og så videre.
  • Skånsom for hendene
  • Frisk sitronduft - inneholder aloe vera

Det vil si: Den leverer det viktigste, det vi bryr oss om. Smarte våtservietter er en superenkel, lett tilgjengelig oppussingsflekkfjerner på boks.

Disse våtserviettene er lett tilgjengelig fra boksen sin, og tar bort det meste uten at en trenger å anstrenge seg. Den har i hvert fall fjernet det DinSide.no har sjekket den på: Tapetlim, vannbasert maling, oljemaling og våtromsmaling. Serviettene renset til og med bort årsgammel maling fra noe malingsverktøy - men her skal det sies at vi ikke fikk bort de aller verste flekkene.

Lover litt for mye?

Våtserviettene lover i tillegg å være både skånsom og «bra for hendene», og skal etter sigende inneholde tre fuktighetsbevarende og antiseptiske ingredienser. At det sliter mindre på hendene enn white spirit skal vi skrive under på, men å si at det er «bra» for hendene er nok en overdrivelse.

Fingrene føles lett fettete og klissete etter bruk, og selv om serviettene skal inneholde både vitamin E og A, hvete-ekstrakt og aloe vera, er det første vi har lyst til å gjøre etter vi har brukt dem å skrubbe hendene godt, med en ekstra fettløselig såpe. Og ta på en god fuktighetskrem.

Den er likevel langt mer skånsom enn andre typer flekkfjernere, og det er vel strengt tatt meningen at man skal vaske hendene etter å ha brukt en flekkfjerner? Punkt tre på løfte-listen (frisk sitronduft - inneholder Aloe Vera) gir inntrykk av at det ikke er nødvendig å vaske hendene etterpå, men det vil en nok kjapt finne ut at en må.

Miljø?

Engangsservietter er kanskje ikke særlig miljøvennlig, men det er et bedre alternativ enn å bruke filler og løsemidler. Produktet inneholder ingen miljøskadelige stoffer, og kan behandles som vanlig avfall etter bruk.

Pris: En drøy femtilapp hos din malings- eller byggevareforhandler.

(Artikkelen er levert av DinSide Bolig)

Foto: Image Source/AOP

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer