Bolig & Interiør

Helt herlig på husbåt

Drømmer du om å bo ved havet? Da er kanskje en husbåt noe for deg. Det er mange nye modeller å velge mellom, se dem her!

Mange husbåter utgjør en liten, flytende by. Foto: AquaDomi
Mange husbåter utgjør en liten, flytende by. Foto: AquaDomi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se mer på DinSide.no Se bilder av husbåteneKunne du tenke deg å bo på vannet, har valgmulighetene økt betydelig de siste månedene. Den danske husbåtprodusenten AquaDomi har nemlig for kort tid siden lansert husbåtene sine i Norge.Les også! Hete ferietips til sol-elskere!Reisetips for singleGalskap på reisefrontenNytt luksushotell i OsloToppløs lykke i sommerHer bør du ikke boEuropas beste hoteller- Ingen av husbåtene fra AquaDomi er ennå satt opp i Norge. Men det jobbes med å skaffe tillatelse fra kommunene, sier René Jensen. Jensen har agenturet for AquaDomi i Norge.

Båtbyer

- Det blir nok ikke snakk om enkeltstående husbåter, men hele småbyer med husbåter som ligger sammen i en havn, sier han.Husbåtene er bygget opp av moduler, slik at kjøperen selv kan være med å sette sammen sin husbåt slik han eller hun presis ønsker den. Ifølge Jensen skal de fleste av husbåtene koste mellom to og fire millioner norske kroner. Imidlertid vil noen av de mer spesielle typene koste noe mer.Blant husbåtene i bildespesialen på DinSide.no finner du også eksempler på husbåter utformet som kontorbygg og restauranter.Den norske nettsiden skal være på plass innen kort tid. Frem til da kan du finner mer informasjon om husbåtene på den danske hjemmesiden, aquadomi.dk.(Artikkelen er levert av DinSide Bolig)Foto: aquadomi/ Creative Images/Getty

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer