EKSPERTENE: Disse kan hjelpe deg med alt som har med hus og hjem å gjøre!
EKSPERTENE: Disse kan hjelpe deg med alt som har med hus og hjem å gjøre!Vis mer

Kk Living

Her er KK Livings nye ekspertpanel

Visste du at du nå kan få all hjelp du skulle trenge til hjemmet?

Her er KK Livings nye ekspertpanel!

Det skal mye til om denne gjengen ikke kan hjelpe deg med det du lurer på om hus og hjem...

Vi har samlet de beste fra alle fagfelt til å komme med tips og triks enten det gjelder potteplanter på terrassen eller håndtak til kjøkkenskuffene. Ikke vær redd for å bruke dem! Vi trenger alle litt hjelp av og til.

DESIGNEREN: Jeanette Lunde Foto: All Over Press Norway
DESIGNEREN: Jeanette Lunde Foto: All Over Press Norway Vis mer

Designeren

Jeanette Lunde
Designer, stylist og blogger på byfryd.com, aktuell med egen tapetkolleksjon for Fargerike. Utdannet grafisk designer.
Brenner for: Egenart! Frie tøyler og rom til å tenke utenfor boksen. Det beste jeg vet er vakre overraskelser og snille mennesker!
Drømmer om: Et lite feriehus i Sør-Europa, med oliven- og fikenlund utenfor døren!
 

MØBELFORNYEREN: Irene Zeier Foto: All Over Press Norway
MØBELFORNYEREN: Irene Zeier Foto: All Over Press Norway Vis mer

Møbelfornyeren

Irene Zeier
Møbelfornyer og journalist, med mange år i VG bak seg. I sitt eget møbelverksted, Oize.no, gir hun gamle møbler et nytt og unikt uttrykk, og hun produserer sengegavler og oppslagstavler for private og interiørforretninger.
Brenner for: Jeg brenner for det å skape noe, være kreativ, og for å oppleve at en kunde blir glad for noe jeg har laget. Og så får jeg helt gåsehud når jeg hører jenta mi på sju år har lært seg enda en ny sang og tar i med den vakre stemmen sin.
Drømmer om: Egen gartner!

SNEKKEREN: Carl Iversen Foto: All Over Press Norway
SNEKKEREN: Carl Iversen Foto: All Over Press Norway Vis mer

Snekkeren

Carl Iversen
Selvstendig næringsdrivende og stolt leder av sitt eget håndverkerfirma. Har brukt de siste årene på å samle håndverkere med riktig kompetanse, og har tilslutt samlet et team han selv beskriver som fantastisk.
Brenner for: Jeg får et skikkelig kick av å levere fra meg et ferdig produkt som gutta og jeg er stolte av. Når vi vet at vi har gjort en god jobb og kunden er fornøyd med resultatet, og trygg på kvaliteten på arbeidet.
Drømmer om: Favorittdagdrømmen min er å finne det perfekte sted utenfor byen. Et gammelt, nedslitt hus, stabbur, fjøs eller en låve som jeg kunne rehabilitere slik at de klassiske linjene bevares, men at hjemmet blir praktisk og up to date med nåtidens teknologi. Ønsker meg et hjem med sjel og kanskje med et vennligsinnet spøkelse.

INTERIØRDESIGNEREN: Tonje Olsen Foto: All Over Press Norway
INTERIØRDESIGNEREN: Tonje Olsen Foto: All Over Press Norway Vis mer

Interiørdesigneren

Tonje Olsen
Interiørdesigner og –stylist, med utdannelse fra Norges kreative fagskole og erfaring fra design- og motebransjen og salg. Driver nå Rebell Interiørdesign AS, rebellinterior.com.
Brenner for: Det kuleste jeg vet, er når innredningen avspeiler personligheten!
Jeg er veldig opptatt av at folk skal droppe de sikre løsningene og heller kaste seg ut i overraskende farger og modige møbelvalg. Estetikk og balanse er stikkord jeg bruker mye. Og så elsker jeg hvite blomster og oliventrær!
Drømmer om: Har kjøpt meg et hus i Frankrike – et sted for oppussing, kreativitet og energipåfyll, og jeg drømmer om å kunne hjelpe frankofile nordmenn til å finne boperler ved verdens vakreste kystlinje.

ARKITEKTEN: Therese Øijord Rustad Foto: All Over Press Norway
ARKITEKTEN: Therese Øijord Rustad Foto: All Over Press Norway Vis mer

Arkitekten

Therese Øijord Rustad
Sivilarkitekt MNAL utdannet i Bergen og New York. Driver Skur Arkitekter som fokuserer på bolig- og hyttearkitektur. Setter sin stolthet i å utvikle flotte planløsninger, gode forhold mellom ute- og innerommet, finne fine materialløsninger og lage arkitektur tilpasset tomten og stedets kvaliteter.
Brenner for: Å skape gode rom og omgivelser for mennesket! Ellers lar jeg meg alltid imponere av storslåtte landskap i kombinasjon med veldig gammel eller ny arkitektur – fiskevær, fyrtårn, turistvegprosjekter og gamle gårdstun.
Drømmer om: Et landlig oppussingsprosjekt som tåler noe nytt med hage, masse lys og deilige rom!

STYLISTEN: Marie Olsson Nylander Foto: All Over Press Norway
STYLISTEN: Marie Olsson Nylander Foto: All Over Press Norway Vis mer

Stylisten

Marie Olsson Nylander
En av verdens hotteste interiørstylister og kjent fra TV! Marie har vel det som må kalles et absolutt gehør for interiør, og kombinerer gjerne rokokko og Rock'n roll - med glans. Brenner for: Vakre ting og historie. Innredning er for meg en kunst- og uttrykksform, hvor jeg blander århundrer, religioner, stiler, og jeg tar ikke noe kjempealvorlig.
Drømmer om: Å bli gammel i et steinhus i Frankrike.

BLOMSTEREKSPERTEN: Rune Aas Strandvik Foto: All Over Press Norway
BLOMSTEREKSPERTEN: Rune Aas Strandvik Foto: All Over Press Norway Vis mer

Blomstereksperten

Rune Aas Strandvik
Stylist og dekoratør som startet sin karriere hos Finn Schjøll. Har også jobbet som stylist for butikker, fotografer og grossistfirma. Bred erfaring fra evenementer, bryllup og innredning, og er til daglig å finne i butikken Mathildes verden, der du finner både blomster, interiør og klær.
Brenner for: Naturen er noe av det fineste jeg vet – rå, organisk og i bevegelse. Alle årstidene har noe vakkert med seg og det gir masse inspirasjon! Jeg elsker å skape og inspirere, og jobber for hele tiden å være i utvikling.
Drømmer om: Et stort drivhus, helst et orangeri, der jeg kan dyrke økologiske grønnsaker og ha plass til et stort spisebord til mange gjester.

Har du interiørspørsmål du trenger hjelp med? Skriv til living@kk.no!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: