Interiør:

Her henter «Milla Boutique»-Camilla inspirasjonen fra

Bli med hjem til pendlerleiligheten hennes i Oslo!

– Jeg er nok blitt litt kresen i løpet av alle årene, og er veldig opptatt av å ha det fint rundt meg, sier Camilla Berntsen. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
– Jeg er nok blitt litt kresen i løpet av alle årene, og er veldig opptatt av å ha det fint rundt meg, sier Camilla Berntsen. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

Beliggenheten var uten tvil avgjørende da Camilla skulle finne en pendlerleilighet i Oslo. Her er det kort vei til jobben, alt av restauranter og butikker finner hun i umiddelbar nærhet, og det er kun et steinkast unna bryggekanten.

– Det er deilig å kunne ta seg et morgenbad i havet før jobb om sommeren. I tillegg har vi adgang til et felles basseng på taket på en av boligblokkene, et basseng som er oppvarmet året rundt, så dette er ren luksus. Det hender rett som det er vi tilbringer helgen i byen, sier hun.

Spisebord i marmor fra Public Studio, vintage spisestoler kjøpt på bruktmarked i Paris. Marmorskulpturen Nomad (hodet) og marmorskulpturen Thorn (tornen) er fra Milla Studio. Glasskuppel fra Milla Boutique. Taklampen «Fornell» er fra &Tradition, mens det store fotografiet er fra YellowKorner Oslo.
Spisebord i marmor fra Public Studio, vintage spisestoler kjøpt på bruktmarked i Paris. Marmorskulpturen Nomad (hodet) og marmorskulpturen Thorn (tornen) er fra Milla Studio. Glasskuppel fra Milla Boutique. Taklampen «Fornell» er fra &Tradition, mens det store fotografiet er fra YellowKorner Oslo. Vis mer
Modulsofaen «Dunes» er fra Milla Studio. Gulvteppet «Night Whisperer» og sofabord i marmor med tre bein er også fra Milla Studio. Sofabordet «Lato» er fra &Tradition. Taklampen «Indochina Ufo» er fra Oi Soi Oi, mens speilet «Pond» og pynteputer er fra Ferm Living.
Modulsofaen «Dunes» er fra Milla Studio. Gulvteppet «Night Whisperer» og sofabord i marmor med tre bein er også fra Milla Studio. Sofabordet «Lato» er fra &Tradition. Taklampen «Indochina Ufo» er fra Oi Soi Oi, mens speilet «Pond» og pynteputer er fra Ferm Living. Vis mer
Den stilige bokstøtten «Equi» i marmor er fra New Mags.
Den stilige bokstøtten «Equi» i marmor er fra New Mags. Vis mer

Egentlig bor Camilla med familien på en bondegård i Aurskog Høland, 45 minutter utenfor Oslo. Men som daglig leder av interiørbutikken Milla Boutique på Aker Brygge blir det ofte lange arbeidsdager, og de bestemte seg derfor for å skaffe en pendlerleilighet i byen.

– Jeg «flyttet inn» for to år siden, og siden jeg bare leier har jeg ikke forandret på så mye. Men det var mørke vegger i alle rom, og siden leiligheten er smal og lang, ville jeg ha det lyst. Jeg elsker den matte kalkmalingen «Classico» fra Pure & Original, og malte derfor alle vegger og taket fargen «Bone». Hadde vi eid leiligheten, ville vi også skiftet ut gulvene og pusset opp både kjøkken og bad.

– Soverommet er nok det rommet jeg er mest fornøyd med. Der har jeg lagt et langhåret flokati-teppe som vegg til vegg teppe. Vi har lange velurgardiner på hele den ene veggen, og dessuten har vi verdens beste Jensen-dobbeltseng med regulerbar madrass. Og alt er holdt i samme kremfarge, kremhvitt, så det føles som å ligge og sove på en sky.

Konsollen ved veggen har Camilla laget selv av byggeksum. Den utstoppede ravnen har hun kjøpt på bruktmarked i Paris.
Konsollen ved veggen har Camilla laget selv av byggeksum. Den utstoppede ravnen har hun kjøpt på bruktmarked i Paris. Vis mer
Bokstøtten «Equi» fra New Mags. På det største bordet, står duftlys og metallbeholder fra Parts of Four, Paris og en telysholder i kvartsstein fra Milla Boutique.
Bokstøtten «Equi» fra New Mags. På det største bordet, står duftlys og metallbeholder fra Parts of Four, Paris og en telysholder i kvartsstein fra Milla Boutique. Vis mer
Semi pendant-taklampen er fra Gubi. Pappmasjéskålene på bordet er fra Nordstjerne. Glassbeholdere med planter på kjøkkenbenken er fra Green Factory og hvit Hygeia-blomsterpotte (byste) og korall fra Milla Boutique.
Semi pendant-taklampen er fra Gubi. Pappmasjéskålene på bordet er fra Nordstjerne. Glassbeholdere med planter på kjøkkenbenken er fra Green Factory og hvit Hygeia-blomsterpotte (byste) og korall fra Milla Boutique. Vis mer

Stilen beskriver Camilla som internasjonal og eklektisk, og hun sier hun nok med årene har utviklet sin egen Milla-stil med en miks av vintage og designklassikere med en god dose kontraster, alt i jordfarger og naturlige materialer som ull, silke, marmor, stein og treverk, men også en del metaller.

– Jeg er nok blitt litt kresen i løpet av alle årene, og er veldig opptatt av å ha det fint rundt meg. Det er et must å ha det både koselig og inspirerende!

– Jeg må alltid tenne duftlys rundt om i leiligheten og gjerne tenne opp i peisen på vinterkvelder. Jeg kan rusle rundt hjemme og ommøblere og flytte på ting, og jeg storkoser meg med det.

Spisebordet «In between» er fra &Tradition. mens «Beetle»-spisestolene i tekstilen «light bouclé» fra Gubi.
Spisebordet «In between» er fra &Tradition. mens «Beetle»-spisestolene i tekstilen «light bouclé» fra Gubi. Vis mer
Camilla elsker duftlys, duftpinner, duftspray – og duftsteiner, slik som disse fra Mad et Len.
Camilla elsker duftlys, duftpinner, duftspray – og duftsteiner, slik som disse fra Mad et Len. Vis mer
Sofaen «Modern Line» er fra Gubi, og marmorbordet «Harbour Column» er fra Menu. Spisestolen «Masculo» og bordlampen «Bestlite 2» er begge fra Gubi. Det store bildet på veggen er fra YellowKorner Oslo.
Sofaen «Modern Line» er fra Gubi, og marmorbordet «Harbour Column» er fra Menu. Spisestolen «Masculo» og bordlampen «Bestlite 2» er begge fra Gubi. Det store bildet på veggen er fra YellowKorner Oslo. Vis mer

Det som inspirerer henne aller mest, er reiser til utlandet.

– Der finner jeg inspirasjon i alt rundt meg og suger til meg alt som jeg kan legge på minnet og ta frem når jeg kommer hjem igjen. Men jeg blir også inspirert av familien min, venner og kolleger som jeg møter hver dag – det er viktig å ha gode og inspirerende mennesker rundt seg. Jeg elsker å sitte og drodle nye ideer med kreative sjeler. Det er også mye bra inspirasjon å finne på Pintrest og andre sosiale medier, sier hun og legger til:

– Jeg er en typisk planlegger, og liker å sitte på Pinterest i dagevis og lage moodboards. Men på den annen siden kan jeg være ganske impulsiv også. Plutselig kan jeg våkne opp en lørdags morgen og bestemme meg for å male et rom i en ny farge. Da er det rett i malebutikken og spontant velge farge, og rett hjem igjen for å svinge malerkosten.

Glasskrukken med plante på badet er fra Green Factory. Dusjforhenget er fra Society6.
Glasskrukken med plante på badet er fra Green Factory. Dusjforhenget er fra Society6. Vis mer
Flaskene med såpe ved servanten er fra Alexander Sprekenhaus. Skulpturen er fra Milla Boutique.
Flaskene med såpe ved servanten er fra Alexander Sprekenhaus. Skulpturen er fra Milla Boutique. Vis mer
Den regulerbare sengen er fra Jensen. Vegglampen «BS2 Mantis» er fra DCW og taklampen «Tropez» fra Globen Lighting. Teppet «Night Whisperer» er fra Milla Studio og nattbordet «Plinth» fra Menu. Wassily-stolen er kjøpt på bruktmarked i Paris. Sengetøy i silke fra Miao.no. Speilet «Mirage Rock Mirror» med marmorfot, som står på nattbordet, er fra Milla Studio. Krystaller er fra Milla Boutique.
Den regulerbare sengen er fra Jensen. Vegglampen «BS2 Mantis» er fra DCW og taklampen «Tropez» fra Globen Lighting. Teppet «Night Whisperer» er fra Milla Studio og nattbordet «Plinth» fra Menu. Wassily-stolen er kjøpt på bruktmarked i Paris. Sengetøy i silke fra Miao.no. Speilet «Mirage Rock Mirror» med marmorfot, som står på nattbordet, er fra Milla Studio. Krystaller er fra Milla Boutique. Vis mer

Få stilen

En beige fargepalett med innspill av svart gir deg et klassisk og elegant uttrykk.

Taklampe (kr 1800, Aneta Lighting). FOTO: Produsenten
Taklampe (kr 1800, Aneta Lighting). FOTO: Produsenten Vis mer
Putetrekk (kr 780, Ferm Living). FOTO: Produsenten
Putetrekk (kr 780, Ferm Living). FOTO: Produsenten Vis mer
Salongbord (kr 3500, Ellos). FOTO: Produsenten
Salongbord (kr 3500, Ellos). FOTO: Produsenten Vis mer
Tre speil med organisk form (kr 1700, Ellos). FOTO: Produsenten
Tre speil med organisk form (kr 1700, Ellos). FOTO: Produsenten Vis mer
Stol med stålbein (kr 10 000, Ferm Living). FOTO: Produsenten
Stol med stålbein (kr 10 000, Ferm Living). FOTO: Produsenten Vis mer
Pidestall (kr 14 090, Mille Studio). FOTO: Produsenten
Pidestall (kr 14 090, Mille Studio). FOTO: Produsenten Vis mer
Bordlampe (kr 3850, Audo). FOTO: Produsenten
Bordlampe (kr 3850, Audo). FOTO: Produsenten Vis mer
«Daphne» modulsofa (kr 7300, 1 del, Sofacompany). FOTO: Produsenten
«Daphne» modulsofa (kr 7300, 1 del, Sofacompany). FOTO: Produsenten Vis mer
Coffee table-bok (kr 800, Milla Studio). FOTO: Produsenten
Coffee table-bok (kr 800, Milla Studio). FOTO: Produsenten Vis mer
Gulvteppe (fra kr 3500, Milla Studio). FOTO: Produsenten
Gulvteppe (fra kr 3500, Milla Studio). FOTO: Produsenten Vis mer
Spisebord (kr 3900, Nordform). FOTO: Produsenten
Spisebord (kr 3900, Nordform). FOTO: Produsenten Vis mer
Telysholder (kr 600, Milla Studio). FOTO: Produsenten
Telysholder (kr 600, Milla Studio). FOTO: Produsenten Vis mer
Salongbord med marmorfot (kr 5995 &Tradition). FOTO: Produsenten
Salongbord med marmorfot (kr 5995 &Tradition). FOTO: Produsenten Vis mer

Av: Jeanette Hoff

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet