Interiør

Her kan du spare over 20.000 kroner

Kan du se forskjellen på produktene?

BILLIGE, MEN GODE KOPIER: Dårlig råd, men shoppinglyst? Heldigvis finnes det billige kopier. Foto: Produsenten
BILLIGE, MEN GODE KOPIER: Dårlig råd, men shoppinglyst? Heldigvis finnes det billige kopier. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvis det sto på ønsker og ikke på bankkontoen, ville nok både garderoben og hjemmet til enhver kvinne bugne over av flotte designermerker.

Men det er ikke alltid bankkontoen er enig med ønskene dine.

Istedenfor må du kanskje spare i flere måneder for å få råd til de fantastiske skoene du ville ha, eller den italienske designersofaen.

Heldigvis finnes det alltid gode alternativer hvis du merker at lommeboken er litt slunken - og det er faktisk mulig å spare titusener av kroner, skriver KK Living (utgave 3).

LES OGSÅ: Den store julegaveguiden!

DYRT ELLER RIMELIG: Det finnes alltid gode alternativer (Oppe: "Oban" benk, kr 4995, living.no. Nede: "Norden" benk, kr 495, Ikea.no.). Foto: Produsenten
DYRT ELLER RIMELIG: Det finnes alltid gode alternativer (Oppe: "Oban" benk, kr 4995, living.no. Nede: "Norden" benk, kr 495, Ikea.no.). Foto: Produsenten Vis mer

Mange gode alternativer

Selv om det dukker opp nye trender på interiørfronten hver eneste sesong, vil du likevel finne igjen mye av det samme i butikkene.

Det kan imidlertid være stor forskjell på prisen.

Hvis du for eksempel kunne trenge en ny trebenk hjemme, men ikke har lyst til å legge så altfor mye penger i det, kan du blant annet finne en variant på Ikea til en tiende del av prisen, sammenlignet med mange andre varianter.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


LES OGSÅ: Nå kan du gjøre Ikea-møblene dine unike

Billig vs. dyrt

Hvis du hater å montere møbler, eller føler for å bruke de ekstra skattepengene i desember på deg selv - er det selvfølgelig ingen ting i veien for å investere litt penger i hjemmet ditt.

Kombinerer du i tillegg designervarene dine med noen bruktskatter, vil du også se at du raskt kan spare det inn igjen.

Uansett hva du velger å gå for, finner du både den dyre og den litt rimeligere varianten under.

For deg med den slunkne lommeboken vil totalprisen havne på 7.836 kroner, mens du som har vunnet i lotto vil havne på den nette summen 29.574 kroner.

Få flere gode tips til hvordan du enkelt kan kopiere stilen uten at det koster skjorta i den nyeste utgaven av KK Living (i salg fra 11. november).

LES OGSÅ: Dette er siste skrik på badet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer