interiør:

Hjemme hos Camilla pynter de til jul i pastellfarger

- Jeg fyller leiligheten med glitter, fjær og friske blomster for å komme i julestemning.

FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

Som trønder så var jeg helt bestemt på at jeg ønsket meg en skikkelig Oslo-leilighet! Takhøyde, stukkatur og peis sto aller høyest på listen, og beliggenhet selvsagt, forteller Camilla Volden, dama bak klesmerket Confettibird.

– Jeg var litt forvirret da jeg først kom til Oslo med tanke på de ulike bydelene. Så – akkurat som når jeg velger interiør – så gikk jeg på ren magefølelse og en smule retningssans. Jeg hadde jo sånn noenlunde kontroll på avstand til sentrum og nærmeste kaffebar, smiler hun.

Valget falt på en klassisk leilighet på Fredensborg, hvor alle ønskene kunne krysses av på listen. Da vi er på besøk, er det så vidt malingen på veggen har tørket etter siste fargebytte. Og julepynten står selvsagt i stil med leilighetens feminine, pastellfargede interiør.

– Vi har malt vegger og tak utallige ganger, og siden jeg startet klesmerket Confettibird i 2018, har leiligheten vært igjennom en vanvittig transformasjon. Fra den gangen jeg gjorde om hele stuen til et moodboard av ideer, solgte alt jeg eide for å få satt i gang med den store drømmen min – og i tillegg måtte disponere hele leiligheten som lager og kontor. Da følte jeg at jeg hadde alle muligheter åpne, og min samboer hadde to år med kaos i møte. Heldigvis er han den handy typen, skryter Camilla.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer