interiør:

Hjemme hos julekongen

– Dette er rett og slett min store lidenskap. Jeg hygger meg altså så mye med å pynte til jul, sier Sigurd Storm.

Hjemme hos julekongen
Publisert
Sist oppdatert

– Det er altfor sent å pynte juletreet 23. desember! Vi lever hektiske liv, og julen er i grunnen ganske så kort. Å sette opp juletre dagen før julaften, for så å pakke det ned igjen like etter nyttårsaften, synes jeg høres fryktelig stressende ut, sier Sigurd Storm, interiørarkitekten, bloggeren og podkasteren som med årene er blitt kjent for sitt usedvanlige julehjem.

– Husk at jeg har samlet på julepynt siden jeg var barn. Men ikke kall meg julegal. Jeg er ikke Gjertrud i «The Julekalender», sier Sigurd og ler.

– Dette er rett og slett min store lidenskap. Jeg hygger meg altså så mye med å pynte til jul, legger han til.

Vi har nemlig invitert oss selv hjem til mannen som vet å dra på når det kommer til juledekorering, og som der-for har fått tilnavnet «Julekongen». En vanlig jul for Sigurd betyr at julehjemmet står klart 1. desember. Da er tre stuer pyntet i ulike temaer, derav flere juletrær, hvorav det største er importert fra Danmark og pyntet med over 1500 gjenstander og forsikret for 500 000 kroner.

– Men det er viktig for meg å vise at man slett ikke trenger å bruke en formue, eller ha tre stuer på rad for å skape et julehjem, sier Sigurd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer