Interiør

H&M samarbeider med Diane von Furstenberg

Motekunstneren har laget en interiørkolleksjon sammen med den svenske kjedebutikken.

LANSERER SAMARBEID: Diane von Furstenberg skal lage en interiørkolleksjon sammen med H&M. Foto: H&M
LANSERER SAMARBEID: Diane von Furstenberg skal lage en interiørkolleksjon sammen med H&M. Foto: H&M Vis mer
Publisert

Den 73 år gamle belgiske designerne Diane von Furstenberg har hatt - og har fremdeles - en fabelaktig karriere innen motebransjen. Hun var bare 26 år gammel da hun skapte den ikoniske omslagskjolen.

ikke bare var selve passformen nyskapende, men Diane har alltid vært leken når det kommer til fargekombinasjoner og spreke mønster.

Så å si hver eneste kolleksjon er fylt av farger og print, så det kommer derfor ikke som noen overraskelse at Diane von Furstenberg også foretrekker det når det kommer til interiør.

Nå skal hun nemlig samarbeide med H&M Home om en interiørkolleksjon. I en pressemelding sendt ut av den svenske kjedebutikken forteller von Furstenberg at hun gleder seg til samarbeidet.

- Hjemmet er både et avslappende og styrkende sted der du virkelig kan skape din egen stil og atmosfære. Med dette samarbeidet ønsker jeg at folk tar eierskap til innredningen i sitt eget hjem. Den eneste regelen jeg har, er at interiøret ditt skal gjenspeile den du er. Målet er å skape et komfortabelt hjem og samtidig uttrykke din personlighet.

I pressemeldingen kommer det også frem at kolleksjonen vil blant annet bestå av vaser, putetrekk, pledd og stearinlys. Kolleksjonen lanseres i utvalgte H&M Home-konseptbutikker neste år, men allerede nå kan du få en liten smakebit:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer