Interiør

H&M samarbeider med Diane von Furstenberg

Motekunstneren har laget en interiørkolleksjon sammen med den svenske kjedebutikken.

LANSERER SAMARBEID: Diane von Furstenberg skal lage en interiørkolleksjon sammen med H&M. Foto: H&M
LANSERER SAMARBEID: Diane von Furstenberg skal lage en interiørkolleksjon sammen med H&M. Foto: H&M Vis mer
Publisert

Den 73 år gamle belgiske designerne Diane von Furstenberg har hatt - og har fremdeles - en fabelaktig karriere innen motebransjen. Hun var bare 26 år gammel da hun skapte den ikoniske omslagskjolen.

OMSLAGSKJOLEN: Hertuginne Kate er blant dem som har brukt Diane von Furstensbergs design. Foto: NTB
OMSLAGSKJOLEN: Hertuginne Kate er blant dem som har brukt Diane von Furstensbergs design. Foto: NTB Vis mer

ikke bare var selve passformen nyskapende, men Diane har alltid vært leken når det kommer til fargekombinasjoner og spreke mønster.

Så å si hver eneste kolleksjon er fylt av farger og print, så det kommer derfor ikke som noen overraskelse at Diane von Furstenberg også foretrekker det når det kommer til interiør.

KUL DAME: Vi elsker stilen til Diane von Furstenberg. Foto: NTB
KUL DAME: Vi elsker stilen til Diane von Furstenberg. Foto: NTB Vis mer

Nå skal hun nemlig samarbeide med H&M Home om en interiørkolleksjon. I en pressemelding sendt ut av den svenske kjedebutikken forteller von Furstenberg at hun gleder seg til samarbeidet.

- Hjemmet er både et avslappende og styrkende sted der du virkelig kan skape din egen stil og atmosfære. Med dette samarbeidet ønsker jeg at folk tar eierskap til innredningen i sitt eget hjem. Den eneste regelen jeg har, er at interiøret ditt skal gjenspeile den du er. Målet er å skape et komfortabelt hjem og samtidig uttrykke din personlighet.

I pressemeldingen kommer det også frem at kolleksjonen vil blant annet bestå av vaser, putetrekk, pledd og stearinlys. Kolleksjonen lanseres i utvalgte H&M Home-konseptbutikker neste år, men allerede nå kan du få en liten smakebit:

Foto: H&M Home
Foto: H&M Home Vis mer

Psst: Hvis du er på utkikk etter å fornye hjemmet ditt med kult interiør allerede nå, så kan du ta en titt på videoene du ser under! Disse hyggelige aktivitetene passer perfekt å gjøre nå om dagen siden det blir mye inne-tid!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer