JONATHAN ADLER: Interiørgiganten samarbeider med svenske H&M. Foto: H&M Home
JONATHAN ADLER: Interiørgiganten samarbeider med svenske H&M. Foto: H&M Home Vis mer

Interiør:

H&M samarbeider med Jonathan Adler

Dette blir H&M Homes første designsamarbeid.

Publisert

Lenge har H&M gjort stort suksess med sine samarbeid med verdenskjente klesdesignere. Balmain, Giambattista Valli og Erdem er bare noen av dem som har laget kolleksjoner sammen med den svenske kjedebutikken.

Nå lanserer H&M Home sitt første designsamarbeid med selveste Jonathan Adler. Adler er blant annet kjent for vaser, skåler og kopper som er utformet på måter som kan få en til å sperre opp øynene.

Vasen til venstre koster kr 2313. Foto: Royaldesign.no
Vasen til venstre koster kr 2313. Foto: Royaldesign.no Vis mer

Han har blant annet laget en vase «med flere bryster». Du kan se den i bildet over. I en pressemelding sendt ut av H&M sier Adler at han og hans team synes «minimalisme er sørgelig».

«Hvis arvingene dine ikke er villige til å kjempe for det, kommer vi ikke til å lage det», står det i pressemeldingen.

H&M la nylig ut en liten smakebit fra kolleksjonen på Instagram. Her får vi se Jonathan Adler i sitt New York-hjem, samt noen vaser som ser ut til å være fra kolleksjonen som er i salg fra 14. november.

Populært med samarbeid

Interiørbransjen lanserer stadig vekk flere samarbeid. Ikea har blant annet samarbeidet med Hay og Tom Dixon, og i 2017 kunne de avsløre at Virgil Abloh, designeren til Off-White, skal lage en kolleksjon med dem.

Abloh kunne selv dele nyheten på Instagram. Her kunne man se at han har tatt i bruk kjennetegnet sitt, som er å ramme inn ord med anførselstegn. Dette gjorde han også da han designet brudekjolen til Hailey Bieber i år. Se video her!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer