Interiør:

H&M samarbeider med Jonathan Adler

Dette blir H&M Homes første designsamarbeid.

JONATHAN ADLER: Interiørgiganten samarbeider med svenske H&M. Foto: H&M Home
JONATHAN ADLER: Interiørgiganten samarbeider med svenske H&M. Foto: H&M Home Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lenge har H&M gjort stort suksess med sine samarbeid med verdenskjente klesdesignere. Balmain, Giambattista Valli og Erdem er bare noen av dem som har laget kolleksjoner sammen med den svenske kjedebutikken.

Nå lanserer H&M Home sitt første designsamarbeid med selveste Jonathan Adler. Adler er blant annet kjent for vaser, skåler og kopper som er utformet på måter som kan få en til å sperre opp øynene.

Vasen til venstre koster kr 2313. Foto: Royaldesign.no
Vasen til venstre koster kr 2313. Foto: Royaldesign.no Vis mer

Han har blant annet laget en vase «med flere bryster». Du kan se den i bildet over. I en pressemelding sendt ut av H&M sier Adler at han og hans team synes «minimalisme er sørgelig».

«Hvis arvingene dine ikke er villige til å kjempe for det, kommer vi ikke til å lage det», står det i pressemeldingen.

H&M la nylig ut en liten smakebit fra kolleksjonen på Instagram. Her får vi se Jonathan Adler i sitt New York-hjem, samt noen vaser som ser ut til å være fra kolleksjonen som er i salg fra 14. november.

Populært med samarbeid

Interiørbransjen lanserer stadig vekk flere samarbeid. Ikea har blant annet samarbeidet med Hay og Tom Dixon, og i 2017 kunne de avsløre at Virgil Abloh, designeren til Off-White, skal lage en kolleksjon med dem.

Abloh kunne selv dele nyheten på Instagram. Her kunne man se at han har tatt i bruk kjennetegnet sitt, som er å ramme inn ord med anførselstegn. Dette gjorde han også da han designet brudekjolen til Hailey Bieber i år. Se video her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer