Interiør:

Ikea-bordet ditt kan være verdt titusener av kroner

Svensk ekspert spår en økning fra 599,- til 50 000 kroner.

IKEA-BORD: En svensk antikvitetsekspert hevder dette bordet kan bli verdt titusener av kroner. FOTO: Ikea
IKEA-BORD: En svensk antikvitetsekspert hevder dette bordet kan bli verdt titusener av kroner. FOTO: Ikea Vis mer
Publisert

For mange blir Ikea et selvsagt sted å dra til når hjemmet skal innredes. Det budsjettvennlige varehuset har gjort stor suksess med møblene som vi både elsker og hater.

Vi elsker de fordi de har en god pris og ofte kan man finne mange skatter inne i det blå bygget, men det er også en del av oss som kan irritere oss grønne når møblene skal settes sammen.

Men nå kan det se ut til at all strevet virkelig er verdt det! Auksjonsfirmaet Barnebys har nemlig tatt en titt på ett av møblene til interiørgiganten og kommer fram til at du ikke burde legge ut denne på Finn.no med det første.

Bordet, ved navn Lövbacken, ligger ute på Ikeas nettbutikk til 599 kroner. Men Barnebys mener at dette bordet i fremtiden kan få en prislapp på opptil 50 000 kroner.

LES OGSÅ: Bli med inn bak dørene i et tidstypisk 60-tallshus, oppdatert anno 2018

«Som mange andre velger Ikea nå å hente tilbake en av deres mest ikoniske produkter i et begrenset opplag. Bordet Lövbacken ble lansert i 1955 og er Ikeas første flatpakkede produkt. Bordet er designet av en av Sveriges mest suksessfulle designere, Gillis Lundgren. Lövbacken har blitt et samleobjekt for interiøreksperter og jeg ville ikke blitt overrasket om verdien på bordet vil se ut som dette i fremtiden (50 000 kroner)», skriver antikk-ekspert Pontus Silfverstolpe på Barnebys.co.uk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.