Ikea

Ikea-nyhetene du vil elske

De 15 beste nyhetene fra Ikea-katalogen.

NYHETER: Vi har plukket ut våre 15 favoritter fra den nye Ikea-katalogen. Få priser og se flere favoritter i bildeviseren under. Foto: Ikea.no/collage
NYHETER: Vi har plukket ut våre 15 favoritter fra den nye Ikea-katalogen. Få priser og se flere favoritter i bildeviseren under. Foto: Ikea.no/collage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mange av oss er avstandsforelskelset i Ikea. Jo, det er kjekt å kikke på bilder, men man må bruke litt tid på å «kvinne» seg opp for å fysisk troppe opp.

Du har sikker fått den nye Ikea-katalogen i posten allerede på nesten 400 bibeltynne sider, med både nye og gamle produkter.

Her får du imidlertid hurtigversjonen. Vi har plukket ut våre 15 favoritter fra Ikea-nyhetene.

SE OGSÅ: Slik innreder du nesten gratis

Minimalisme og romantikk


Ikea har som kjent ikke bare svært rimelige produkter, de får også med seg de siste trendene.

I høst ser vi at den svenske kjeden er inspirert av 70-tallet med innslag av skandinavisk minimalisme. Men også den romantiske, nostalgiske stilen og colourblocking trenden vi så mye av i vår på klesfronten, er representert.

For som stylist Jan Gunnar Svensson sa til KK.no i en tidligere artikkel:

- Mote og interiør går hånd i hånd, men interiørtrendene henger litt etter.

Fiffige ideer

Ikea har som regel også et par fiffige nyheter på lager.

I kategorien «Dingser du ikke visste du trengte» finner vi blant annet en hånddreven lommelykt og et mikrobølgeovnslokk.

Se våre 15 favoritter her:


Mer interiør

KK.no har tidligere vist deg hvordan høsten blir på H&M Home. I tillegg har vi sett siste nytt innen tapet, som er på full frammarsj nå. Det blir blant annet spådd at betongtapetet blir en bestselger.

Og har du litt slunken lommebok etter sommerferien, har vi tipsene som tryller søppeldyngemateriale om til nye, flotte møbler.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer