Interiørrådet

- Ikke velge noe som bare så vidt har plass til tv-en

Tv-benk, rotekommode og baderomsmøbler - ikke akkurat hjemmets smykke. Tone Kroken har råd for hvordan du får de umulige møblene til å funke!

NY SITTESTIL: - Nå skal alle sitte OPPÅ sofaen, spøker Benedicte Wessel-Holst til venstre. Sammen med interiørekspert Tone Kroken lager de podkasten Interiørrådet. Foto: Yvonne Wilhelmsen
NY SITTESTIL: - Nå skal alle sitte OPPÅ sofaen, spøker Benedicte Wessel-Holst til venstre. Sammen med interiørekspert Tone Kroken lager de podkasten Interiørrådet. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke helt usannsynlig at du har stått i situasjonen selv. Jakten på en tv-benk som ikke skal slå i hjel alt det du faktisk er fornøyd med i stua di. Den kan ta tid, den kan være vanskelig og ofte ender du opp med å rope høylytt over at nettopp et sånt møbel, som strengt tatt har én eneste oppgave (one job!) skal være både overraskende dyrt og ulekkert.

- Jeg vil si at det er et umulig møbel Tone, og det er sånne møbler du aldri legger ut på Instagram eller tar bilde av i interiørrepotasjene dine, sier KK-journalist Benedicte Wessel- Holst i episoden av podkasten Interiørrådet som har fått tittelen «De umulige møblene».

- Og når vi er inne på den vanskelige tv-benken må vi også snakke om de svindyre baderomsmøblene som ikke er det vi hadde drømt om, rotekommoder og hjemmekontorpulten, sier Wessel-Holst lettere oppgitt.

- Ja, det finnes heldigvis råd for å få også disse møblene til å fungere, beroliger interiørarkitekt Tone Kroken.

I podkasten som kommer hver onsdag diskuterer de to store og små utfordringer på interiørfronten. Enten det er oppussing eller ommøblering - vi kan alle kjenne på behovet for endring og optimalisering i hjemmet vårt, og da er uttalt «mission» for de to damene og komme med råd du kan benytte deg av i eget hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer