Hjeminredning

Innred hjemme nesten gratis

Lei for at loppissesongen er over? Ikke gi opp, du kan innrede nesten gratis på andre måter også.

INNRED BRUKT: Skinnstoler fra loppemarked, tallerkenhylle fra nettauksjon, tallerkner, bilder og lysestaker er fra loppemarkeder. Bordet er fra Ikea. (Foto: Kjersti Staarvik).
INNRED BRUKT: Skinnstoler fra loppemarked, tallerkenhylle fra nettauksjon, tallerkner, bilder og lysestaker er fra loppemarkeder. Bordet er fra Ikea. (Foto: Kjersti Staarvik). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brukt hjeminnredning

Skaffer du deg brukte ting til hjemmet?

Enten du er student, og ikke vil blakke deg helt på møbler til hybelen, eller du synes det er nok ting i verden fra før, og vil innrede med brukte gjenstander av rent ideologiske grunner, så er én ting er sikkert: Du har et vell av muligheter til å innrede hjemme for slikk og ingenting.Nettsteder som Finn.no, Qxl.no og Blomqvist Nettauksjon kan hjelpe deg på vei til drømmehjemmet fortere enn du aner det. Og ikke trenger det å koste mye heller.LES OGSÅ: Vinterens mest trendy soverom

Se etter hele og rene ting

Vår og høst er selvsagt loppemarkedene et yndet sted for folk som er på jakt etter små og store kupp. Planlegger du et stort loppisraid til våren, sørg for å stå opp tidlig. De beste tingene går gjerne først.Nå som sesongen er slutt for i år, kan du ta en kikk i bruktbutikker som Fretex. Her kan du gjøre kupp og støtte en god sak samtidig.Med mindre du har en liten handygirl i deg, kan det også være en fordel å se til at ting er hele og rene, og at de passer stilen du har i hjemmet ditt fra før. Så slipper du å ha dårlig samvittighet for at «bordet som kunne blitt veldig kult» bare står og støver ned i boden.Vi i KK.no innreder gjerne med brukte kupp. Se eksempler på hva undertegnede har funnet til hjemmet her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer