Alt i sittegruppen på kjøkkenet kostet til sammen 600 kroner! Den svarte skinnsofaen fikk Line gratis på finn. no. Fatet flettet i pil er Lines design. Bord, stol, skammel, speil og lampe er bruktfunn. Taklampen er designet av Miguel Herranz. Hvitt kuskinn er fra Lines butikk. Foto: Nina Ruud
Alt i sittegruppen på kjøkkenet kostet til sammen 600 kroner! Den svarte skinnsofaen fikk Line gratis på finn. no. Fatet flettet i pil er Lines design. Bord, stol, skammel, speil og lampe er bruktfunn. Taklampen er designet av Miguel Herranz. Hvitt kuskinn er fra Lines butikk. Foto: Nina Ruud Vis mer

Innred Stuen

Innred til under 1000-lappen

Hele denne sittegruppen kostet 600 kroner.

KKLIVING.NOHER BOR: Line Evensen, 47. Gründer av Helt Grønn Design og sønnene Oliam Cornelius, 10, Agaton Sofus, 7. Eldstesønnen Emil, 26, er stadig innom. Kjæresten Bo Platzack har nylig flyttet inn med sine to barn Oskar, 12, og Tiril, 8. Utekattene Fred og Streken, som ble født i Lines fang, regjerer hagen.

SITTEGRUPPEN: Hele denne sittegruppen har Line Evensen brukt totalt 600 kroner på. Foto: Nina Ruud
SITTEGRUPPEN: Hele denne sittegruppen har Line Evensen brukt totalt 600 kroner på. Foto: Nina Ruud Vis mer

HUSET: Villa Fredbo på Spro, Nesodden, et hvitmalt hus fra 1875. Huset var opprinnelig disponentbolig for Christiania Iscompagni.

Kjøkkenet til Line oser av luksus og kreativitet. Det er ikke mye som minner om billigkroken på Ikea, men det er faktisk der både innredning og hvitevarer kommer fra.

Og selvsagt har hun en perfekt liten sittekrok - der familien samles. Det beste av alt er at nesten alle tingene er kjøpt inn til en billig penge. 

– Alt i sittegruppen på kjøkkenet er bruktfunn og har kostet ca. kr 600 totalt, sier Line. 

Til og med taklampen fra Miguel Herranz er kjøpt på salg! Det er her vi tilbringer mest tid. Et samlingssted med sofa, peis og utgang til hagen, som grenser mot skogen øst for huset. 

Gode tips for rimelig innredning er derfor: salg, loppemarked og bruktbutikker. Ikke undervurder!

LES OGSÅ: Lag din egen rustikke lampe!

Hele denne saken ble publisert i KK nummer 05. 

Stylist: Marie Olsson Nylander

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: