Interiørnyheter

Insektene du faktisk vil ha i huset ditt

Den nye interiørtrenden byr på full insektsommer med humler, biller og øyenstikkere. Slik bruker du dem.

INSEKTORAMA: Inviter krypene hjem til deg i sommer! Foto: Produsentene
INSEKTORAMA: Inviter krypene hjem til deg i sommer! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Heldigvis slipper du å hamstre inn myggspray, fluesmekkere eller finne fram støvsugeren. Disse insektene vil du nemlig ha i hus. I sommer kan du hvile hodet på dem, ha dem i senga, plassere dem på veggen eller la dem styre klokka. Det er ingen tvil om at de beste krypene kjøper du selv! LES OGSÅ: Slik kan du gjøre IKEA-møblene dine unike

Sommerfugler - den snille versjonen

Hvis du er av den romantiske typen, kan du innrede hjemmet ditt med små sommerfuglelementer. La sommerfuglene få sette sitt preg på putene, gardinene eller klærne dine, og du får garantert feriestemning.Insektet søter som regel opp det aller meste, men gå for en hvit og svart versjon om du ønsker å få den godkjent av mannen i huset. Finn din insektsfavoritt her:

LES OGSÅ: Her er putene som gjør hele forskjellen

Flue på veggen

Er du lei av sommerfugler? Da er flyvende insekter neste steg. Se etter marihøner, øyenstikkere, humler og andre summende kryp. De vil garantert lage liv i hjemmet ditt. Slå to fluer i en smekk - hva med en ekte flue på veggen, som at på til kan lyse opp stua? Detaljer er viktig! Hva med små, herlige marihønemagneter på kjøleskapet? Eller serviettringer med bier? Biller er forresten det hotteste insektet du kan få inn i din bopel i sommer. La dem kravle løst på alt fra dynetrekk til dørhåndtak. Eller hva med å skremme gjestene dine med kjøkkehåndkle som kryr av ekle biller? Det er de små tingene som teller!PS. Flere gode interiørtips og 100 nye ideer får du i KK Living som er i salg nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer