Interiørblogger

Interiørbloggerens egne bloggfavoritter

Dette er Elisabeth Halbjørhus, alias interiørblogger Pureinterior, sine 10 favorittblogger og instagramkontoer.

TRENDY STUE: Elisabeth i stuen. Hos henne blandes nordisk design og industriell råhet med vintagekupp og diverse DIY-prosjekter.   Foto: Elisabeth Halbjørhus
TRENDY STUE: Elisabeth i stuen. Hos henne blandes nordisk design og industriell råhet med vintagekupp og diverse DIY-prosjekter. Foto: Elisabeth Halbjørhus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor finner du interiørinspirasjon?

– Ved siden av blogger og instagram, er det reiser og opplevelser som inspirerer mest. Det kan være toppen av en bygning eller en skjult restaurantperle. Det kan være havet, soloppgangen eller gettoen i London. Når jeg er ute og reiser, lades batteriene og jeg blir automatisk kreativ.

Hva betyr interiør for deg?

– Interiør er så mye mer enn materialistisk lykke. Det gir meg både glede, energi og overskudd i hverdagen. På mange måter er interiør og styling også en form for terapi for meg. Jeg går inn i min egen boble og lever veldig her og nå. Minutter blir til timer, og timer kunne fort blitt til dager om jeg ikke hadde noe annet ansvar. Det er min egentid, og jeg elsker det!

Hva er dine heteste interiørtips fremover?

– Jeg tror det håndlagde, særegne og med personlig preg vil ta enda større plass i 2016. Mange er lei av det striglede nordiske hjemmet med grå, hvite og svarte toner i alle nyanser. Jeg anbefaler å bli mer vågal. Finn fram malerkosten, lek deg med farger, og skal du være skikkelig trendy bør du gå for nyanser av blått eller rosa. Grønne planter er et must. «Less is more» er ikke like aktuelt lenger. Vi fyller på istedenfor å ta bort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer