Bolig & Interiør

Interiørentusiastenes våte drøm

14 000 kvadratmeter ren luksus fordelt på 4 etasjer og 20 butikker er klar for storinnrykk.

Publisert
Sist oppdatert

Norges første rendyrkede interiørmagasin, House of Oslo, åpner torsdag 16. november med mål om å erobre det kjøpesterke Norge. Med plassering i Vika, midt på Oslos beste vestkant og omkranset av finansinstutisjoner og advokatkontorer, burde alt ligge til rette for det.

Nordmenn punger gjerne ut

Ifølge en undersøkelse gjort av Synovate MMi for Ikea sier nesten 60 prosent av alle nordmenn at hjemmet er det som best viser hvem de er. Ikke jobben, ikke klærne og ikke bilen. Det er mellom husets fire vegger at man forteller omverdenen hvilken type person man er.

Denne trenden gjenspeiles også i hvordan vi bruker pengene våre.
– Nordmenn bruker det dobbelte på interiør sammenlignet med dansker og svensker, noe som bidrar til at vi velger Norge i vår første utenlandssatsning, sier administrerende direktør Henrik Ypkendanz i den danske interiørkjeden Illums Bolighus.

Illums er et av de største trekkplastrene i interiørmagasinet og vil fylle hele 2500 kvadratmeter med blankpolerte designdrømmer og innovative livsstilsprodukter.

House of Oslo lover kundene kvalitet, inspirasjon og opplevelse i ett og samme magasin, og tar mål av seg til å bli et samlingssted og begrep i hovedstadens interiørverden. Om vi trenger det er uvisst, men design- og livsstilsprodukter i fire fulle etasjer kan jo saktens friste noen og enhver.

Hvor og hvem?

House of Oslo ligger i enden av Vika Terrasse, og på innsiden av glassfasaden vil du finne følgende interiørbutikker:

Illums Bolighus
Artista Blomsterpikene
Galtung Interiør
Feinschmecker
Galleri Markveien
Ha det på badet
Hemtex
Jernia
Home
Muji
Raun
Springbok
Stilverk
Tilbords
Julekulen
Åhléns


Andre butikker:
People & Coffee
Wraps & Coffee
Multiservice
Anton Sport
Apotek
Interoptik Brodin
Kan Frisør
Meny
Vinmonopolet
Avis Bilutleie


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer