Interiør

Interiøret som redder våren

Pasteller er slett ikke bare harry 80-tall. Slik bruker du fargene hjemme.

HERLIG, HERLIG: Feire våren med nydelige pasteller. Se bildeserien for lekre ting til hjemmet ditt i babyrosa, mintgrønt og post-itlappgult.
HERLIG, HERLIG: Feire våren med nydelige pasteller. Se bildeserien for lekre ting til hjemmet ditt i babyrosa, mintgrønt og post-itlappgult. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sarte pasteller er som godteri for retro-elskere.Enten du vil sprite opp kjøkkenet, stuen eller hytta, så vil milde nyanser i babyrosa, mintgrønt, turkis eller post-itlappgult gjøre rommet litt mer romantisk, og litt mer 50- eller 60-talls. De milde fargenyansene er som skapt for å lyse opp hjemmet ditt om våren

Ikke bare harry 80-tall

Kanskje vil du at naturen skal flytte inn i stuen, med noen herlige, mintgrønne puter, eller du har et barnerom du vil gi en ekstra koselig touch.Pasteller er slett ikke bare harry 80-tall! Nei, tenk heller syrlig 50-tall, eller sukkersøtt, rosa 60-tall.For å få stilen så fin som mulig, husk ordtaket «less is more». Du trenger ikke kjøre på med alle pastellnyansene for å få et helhetlig preg.Gå for eksempel for kjøkkendetaljer som kuvertbrikker, servietter og oppbevaringsbokser i lys turkis, eller endre stuen din med puter, duk og gardiner i samme farge.

Se våre pastellfavoritter her:

Dette er også hot i vår

Etnisk-eklektisk er en av sesongens store interiørtrender.Her kan dere finne inspirasjon til produkter som passer både rene, rustikke og den dûse, romantiske typen.For denne stilen er utgangspunktet en uredd miks av epoker og kulturer. Ornamentikk, skinn og fløyel er stikkord. Og fargeskalaen fokuserer på mørkere nyanser og jordfarger sammen med grågrønt. Elleville tapeter er en gjenganger i denne stilen.
 • Les også: Nytt rom for under 1000 kroner
 • Vil du ikke bruke en liten formue på å ommøblere hjemmet ditt, så kan du gjøre en mini makeover ved å skifte ut enkelte detaljer i stuen. Da får du et nytt rom på fem minutter!

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer