Bolig & Interiør

Jaktsesong!

Vi har plukket ut de beste nettstedene for deg som er ute etter å leie bolig.

Jaktsesong!
Publisert
Sist oppdatert
Konkurransen om de beste og billigste leieboligene hetes opp på sensommeren. Har du ikke funnet bolig til studiestart bør du begynne å lete nå!

Vinn kampen

Boligjegeren.no gir deg tips til hvordan du kan best finne den leiligheten som passer for deg. Og hvordan du skal vinne den.Les også! Flytteråd Del leiligheten - bli rik! Maksimalismen til minipris Et hett, hett boligmarkedFor at huseier skal huske akkurat deg kan det være en god idé å lage en bolig CV.

Praktisk talt

Det finnes lover for hva leiekontrakter skal inneholde. Les DinSides mal til standard kontrakten før du signerer din egen.De fleste huseiere vil kreve at du betaler et bestemt beløp som depositum ved inngåelse av leieavtale. Dette beløpet fungerer som en garanti for huseier, men pengene er fortsatt dine og skal plasseres i ditt navn på en depositumskonto.

Med falkeblikk

Her finner du annonser på ledige leieboliger i ditt område.Finn.no er Norges største og best oppdaterte portal for alle på boligjakt, enten det er leie eller eie du har bestemt deg for.Zett.no Tinde.no

Gode hjelpere

Boligjegeren.noDinSide.noNettavisen.noForbruker.no

Lov og orden

LeieboerforeningenUtkastelse.noInternasjonal leieboerforeningOslo Kommunale leieboerorganisasjonLeieboerforeningen BergenForbrukerrådetHusleietvistutvalget

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer