Julepynt:

– Jeg gleder meg så veldig til jul hele året!

Emilie er en aldri så liten julenostalgiker. Hun starter pyntingen i oktober, og fyller leiligheten med arvegods, gammel pynt og gode minner.

PYNTER TIL JUL I OKTOBER: 
– Jeg gleder meg så veldig til jul hele året, sier Emilie. FOTO: Frederikke Heiberg
PYNTER TIL JUL I OKTOBER: – Jeg gleder meg så veldig til jul hele året, sier Emilie. FOTO: Frederikke Heiberg Vis mer
Publisert

Julestemningen møter oss allerede ved inngangen til Emilies lille leilighet. Her pryder en hjemmelaget krans døren, mens et lite minitre stikker fram fra en flettekurv og en lykt sørger for både lys og stemning.

– Jeg gleder meg så veldig til jul hele året! Jeg elsker å pynte, og begynner gjerne i begynnelsen av november. Eller, rettere sagt, i slutten av oktober. Jeg klarer ikke å la være ... Julepynt gir så fantastisk hyggelig stemning! Dessuten jobber jeg så mye i desember at jeg ikke rekker å nyte julen helt. Men til gjengjeld har jeg allerede fått en god dose allerede, ler Emilie.

For henne starter julen først på ordentlig når hun drar ut på jakt etter årets kalenderlys, som hun foretrekker uten for mye pynt og stæsj. Hun liker pynten sin aller best vakker og enkel.

– Julestilen min er først og fremst koselig, og alltid tilsatt masse stearinlys for å skape stemning. Når jeg finner fram mine to store esker med julepynt, har jeg allerede en tanke om hva som skal stå framme i år og hva som ikke skal det. Jeg skifter ikke stil, men tilfører alltid noe nytt eller nye måter å sette sammen ting på, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer